To je to što me zanima!

Višnjić je iživcirao Barrymore: On pucao, ona okretala očima

Goran, kojeg će gledatelji uskoro gledati u uniformi hrvatske vojske u filmu i seriji 'General', zamijenit će uniforme i utjelovit srpskog pukovnika Dobrivoja Poplovića...
Vidi originalni članak

Goran Višnjić (46) pohvalio se da će glumiti u američkoj seriji 'Santa Clarita Diet', a sada je otkriveno još detalja oko treće sezone Netflixova uratka. U ovoj komediji Drew Barrymore i Timothy Olyphant glume bračni par Sheilu i Joela Hammonda čiji se život promijeni kada se Sheila zarazi virusom od kojeg postane zombi.  U prijašnjim sezonama otkriveno je kako je virus došao iz Srbije, točnije iz izmišljenog grada Pozica. 

Goran, kojeg će gledatelji uskoro gledati u uniformi hrvatske vojske u filmu i seriji 'General', zamijenit će uniforme i utjelovit srpskog pukovnika Dobrivoja Poplovića. 

POSLJEDNJE SCENE Goran Višnjić u Šibeniku: Šećer na kraju snimanja 'Generala'

Na filmskoj IMDB stranici navedeno je da Višnjić glumi u četiri epizode, a pojavljuje se već u prvoj u kojoj lovi zombija i pokušava ga ispitati. 

Višnjić je podijelio i nekoliko kadrova sa snimanja na društvenim mrežama. Otkrio je kako mu je bilo na snimanju s popularnom holivudskom glumicom. Drew je 'okretala' očima dok je Višnjić tri puta izgovarao ime svog lika 'Dobrivoje Popović'.

- Moj lik dolazi u Ameriku iz zemlje iz koje potječe virus. Za razliku od 'Vitezova Srbije', organizacije koja želi ubiti zombije, on ima sasvim drukčiji, pomalo iznenađujući plan. Zato mi se i svidjela ova serija, jer se radi o pravoj komediji - ispričao je Višnjić američkim medijima.

SEKSUALNA EKSTAZA: Ovaj horoskopski znak je najbolji u krevetu 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • rašpa 08.04.2019.

    Odličan glumac. Još malo vježbe i bit će na razini Tarika Filipovića!

  • Orkó83 08.04.2019.

    Sta mu je s licem?

  • 08.04.2019.

    njegov najbolji film je onaj iz 2001 posljedna volja.sniman na braču

Komentiraj...
Vidi sve komentare