To je to što me zanima!

Višnjić: Krećem na petodnevnu pustinjsku utrku iz Las Vegasa

PUSTINJSKI LISAC Staza duga 400 milja (oko 643 kilometra) smjestila se u pustinji Mojave u Kaliforniji. Na off-road natjecanju sudjeluje 350 nabrijanih buggy vozila
Vidi originalni članak

Mint 400 je ‘velika pustinjska utrka Amerike’. Vozi se od 1968., a na jubilarnom 50. izdanju okušat će se i glumac Goran Višnjić (45).

SNJEŽNE RADOSTI Vilenjak Višnjić: Djeci za Božić napunio vrt umjetnim snijegom

Staza duga 400 milja (oko 643 kilometra) smjestila se u pustinji Mojave u Kaliforniji. Na off-road natjecanju sudjeluje 350 nabrijanih buggy vozila, a adrenalinsku utrku uživo prati više od 650.000 gledatelja. 

Spreman je: Šibenčanin se veseli adrenalinskoj petodnevnoj utrci koja počinje danas u Las Vegasu

Šibenčanin s američkom adresom pridružio se timu u kojemu su britanski glumac Stephen Moyer (48) i američki producent Troy Hanson.

- Pripremili smo se za utrku, čast mi je 'dijeliti kotače' sa super ekipom - rekao je Višnjić. Dodao je kako je sve pravi spektakl. 

USPOMENA S AKADEMIJE Višnjić našao staru fotografiju: 'Možete li prepoznati glumce?'

- Dobrodošao u ‘bratstvo off-roada’ - poručili su mu ‘suputnici’, s kojima će pokušati srušiti prošlogodišnji rekord te odvoziti stazu punu zavoja, skokova i stijena za manje od pet i pol sati. 

Momci se već danima pripremaju za utrku, a u pauzama uvijek pronađu vremena za poziranje pred kamerom. Stjenovita pustinjska staza od početaka okuplja poznata lica pa su na utrci Mint 400 sudjelovali glumci Patrick Dempsey (52), James Garner i Steve McQueen te astronaut Gordon Cooper.

Trke su mu hobi: Sa sir Patrickom Stewartom sudjelovao je u utrci Grand Prix u Long Beachu 2001.
Idi na 24sata

Komentari 20

  • Nomenestomen30 08.03.2018.

    and we dont care

  • japanokinez 08.03.2018.

    Kreni zaboli me kur. ina.

  • mrTrobec 07.03.2018.

    Dobro naglancaj postole,kakva si pegula ti ćeš trku odradit na noge

Komentiraj...
Vidi sve komentare