To je to što me zanima!

Višnjić u vatrenoj stihiji: Molite za sve pogođene ovim paklom

Stanovnici Los Angelesa strepe iz minute u minutu, a među njima i Goran Višnjić koji sa suprugom Evom i djecom živi na zapadnoj obali. Glumac je na društvenim mrežama objavio snimku katastrofe
Vidi originalni članak

Građani Kalifornije godinu na izmaku pamtit će, između ostalog, po velikim požarima koji im prijete. Goran Višnjić (44) koji sa suprugom Evom (44) i djecom živi na Zapadnoj obali, strepi s ostatkom Amerike zbog požara koji su u zadnja dva dana 'progutali' više od 32 tisuće hektara terena. 

Glumac je na društvenim mrežama objavio snimku vatrene stihije na autocesti 405.

- Ovo je izlaz s autoceste za muzej Getty... ovo je suludo. Vatra nikada nije bila ovoliko blizu gradu. Molite za sve pogođene ovim paklom - napisao je glumac. Zbog požara nazvanih Rye, Thomas, Skirball, Getty i Creek, vatrogasna služba je oglasila ljubičastu uzbunu za Los Angeles.

Višnjić je s Evom u braku 18 godina. Par ima djecu Tina (10), Vivien (8) i Viga (6). Sa Šibenčankom Mirelom Rupić (46) ima kćer Lanu (10).

Idi na 24sata

Komentari 39

  • beiv 08.12.2017.

    Da tako gori kod nas već bi cijela vlada bila u zatvoru!

  • serpentine 07.12.2017.

    Ne znam zasto al taj covjek mi nenormalno odbojan

  • 07.12.2017.

    Strašan požar. A Goran..a promi 'ko' promi,nije ništa novo..Ne znam što, ali ja mu ovu zabrinutost nisam kupila.Nekako djeluje neuvjerljivo..Više me se dojmio video samog požara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare