To je to što me zanima!

Višnjića u kazalištu nadgledala punica: Družio se i sa Zrinkom

Nakon što je posjetio kazalište Kerempuh, glumac je odlučio pogledati 50. izvedbu predstave 'Građanin plemić'. S njim je došla i majka njegove žene, Branka Vrdoljak
Vidi originalni članak

Glumac je u četiri dana, koliko je u Zagrebu, dva puta bio u kazalištu. Nakon što je u utorak u Kerempuhu pogledao 'Predstavu Hamleta u selu Mrduša Donja', u petak je u HNK - u bio na 50. izvedbi predstave 'Građanin plemić'. 

Goran Višnjić (43) u kazalište je došao u pratnji punice Branke Vrdoljak. Nakon predstave većinu se večeri družio s kolegicom Almom Pricom (53). Davne 1994. dvije su zvijezde radile predstavu 'Hamlet' na dubrovačkom Lovrijencu koja se igrala i u zagrebačkom HNK. 

Višnjić je strpljivo čekao da se na domjenku pojavi Zrinka Cvitešić (36) da bi joj čestitao na ulozi. Glumici je trebalo gotovo sat vremena da skine šminku jer u predstavi glumi ružnu seljanku. Kako bi bila uvjerljivija maskeri joj crtaju bore, stavljaju umjetan nos a crnom bojom prekrivaju zube da bi bila krezuba.

- Lijepo je bilo večeras. Tempo u Zagrebu mi je puno blaži nego u Londonu. Tamo sam igrala osam predstava na tjedan - prisjetila se glumica angažmana na West Endu. Ondje je igrala u mjuziklu 'Once' i osvojila nagradu Olivier.

- Jako mi je teško palo kada su mi u London javili da mi je uginuo pas. Ne volim baš govoriti o tome - rekla je Zrinka, koja je dugo imala kraljevsku pudlu. Glumica planira snimati nezavisni film 'Lucky Accident Crash'. Kako bi prikupila novac za film krajem veljače će nastupiti na jazz koncertu u New Yorku. O planovima u inozemstvu nije htjela govoriti držeći se glumačkog pravila da bi ih time mogla ureći.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • prekrasna 01.02.2016.

    ko se ne zna sam čuvati punica je spas

  • _l_ 01.02.2016.

    poslije predstave čeka lavor s vodom da se vidi da li jaja plivaju ili tonu

  • čočo đuđica 31.01.2016.

    da nebi dite biološko učinija..koji papak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare