To je to što me zanima!

Vištica je spremna na promjene: Skratila kosu, ima pramenove

Ti si tako lijepa i slatka, super ti stoji, pisali su Ornelini pratitelji u komentarima ispod objave. Zaključili su kako jedva čekaju da se smiri situacija s koronom pa da je ponovno gledaju u predstavama
Vidi originalni članak

Glumica Ornela Vištica (31) pohvalila se na svom Instagram profilu novom frizurom. Odlučila je skratiti dugu kosu i 'osvježiti' izgled svjetlijim pramenovima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Spremna za promjenu, a vi? - napisala je glumica ispod objave. U komentarima je dobila brojne pohvale na račun svog izgleda. 

- Ti si tako lijepa i slatka, super ti stoji - pisali su joj. Ornela je nedavno otkrila kako se odlučila dodatno obrazovati s obzirom na to da zbog pandemije korona virusa ima manje predstava, a više slobodnog vremena.

Često na društvenim mrežama objavljuje detalje iz privatnog života. Tako je nedavno otkrila da ju je još uvijek strah nakon potresa i priznala da se bojala ući u lift. 

- Strah je poslije smirivala šetnja s prijateljima. Dok sam držala njihovu djevojčicu u rukama, (preslatko stvorenje od djeteta, koje ti se uvuče pod kožu) koja u meni vidi neku cool tetu Melu, - (tako me zove), pomislila sam kako bi bilo glupo, da se dijete razočara i vidi kako se cool Mela boji potresa, stisnula sam zube i odlučila sama ući u lift i biti sama u stanu - napisala je. Pratitelji su joj rekli da su uz nju i da je podržavaju te joj pisali kako će sve uskoro biti u redu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 25.01.2021.

    Bitna vijest.🙄

  • westsouth 25.01.2021.

    Staromodna frizura

  • jakosamo 25.01.2021.

    Ornela je doista prelijepa žena odlična glumica i veliki domoljub.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare