To je to što me zanima!

Vitasović o padu s bine: 'Imam teške posljedice korone, mišići su mi distrofirali. Ne pijem više'

Pjevač je istaknuo kako pad nema nikakve veze s konzumacijom alkohola jer ga iz zdravstvenih razloga više ne pije. I sedam mjeseci nakon borbe s koronom teško se kreće i mora sjediti za vrijeme nastupa
Vidi originalni članak

Pjevač Alen Vitasović (54) se oglasio nakon pada s pozornice za vrijeme koncerta u Barbatu u subotu. Pjevač je u razgovoru za Jutarnji List rekao da je razočaran što su to mnogi protumačili kao posljedicu konzumacije alkohola, te da je posrijedi zapravo njegovo narušeno zdravstveno stanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Te večeri sam sjedeći na stolici zbog bolova u nogama otpjevao dva sata programa. Sjedim zbog posljedica teškog oblika korone koju sam imao još u siječnju. Znači, sedam mjeseci je prošlo i još osjećam teške posljedice. Zbog dugog ležanja imam distrofiju mišića i teško hodam. U jednom trenutku sam se prenaglo digao, htio pozdraviti jednu osobu u publici, i iznenada mi je noga popustila i pao sam na koljena - rekao je Alen.

Prošle zime je Alen, nakon što je obolio od korone, bio hospitliziran u pulskoj bolnici ukupno dva mjeseca. Jedno vrijeme nije mogao ni hodati pa je morao koristiti invalidska kolica.

Istaknuo je kako pad nema nikakve veze s konzumacijom alkohola jer ga iz zdravstvenih razloga više ne pije.

POSRNUO NA KONCERTU Alen Vitasović nakon nezgode: 'Utrnula mi je noga pa sam pao'

- Normalno, sve je protumačeno da sam pao zbog pijanstva, što apsolutno nije točno. Nažalost, imam tu stigmu - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO: 'ČESTO ZABORAVLJAM TEKSTOVE SVOJIH PJESAMA'

Idi na 24sata

Komentari 43

  • koronko6val. 28.08.2022.

    Korona je danas kriva za sve pa tako i za alkoholizam...

  • Nameless 23.08.2022.

    Ma pogledajte to lice! Ko milo janje pred klanje, duša od čovjeka je to 😌

  • japanokinezjapano 23.08.2022.

    Ja mu vjerujem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare