To je to što me zanima!

Vitasović se pojadao: 'Ja imam 54 godine i ne znam ništa osim pjevati, što da ja sada radim?'

Diskografija je propala, snimamo spotove, koncerti su rijetki ili ih uopće nema. Teško je, a nas glazbenike prozivaju da idu brati krumpire, poručio je Alen
Vidi originalni članak

Mene kao glazbenika umara činjenica da ne možemo svirati, makar jednom tjedno, rekao je glazbenik Alen Vitasović (54) u razgovoru za Story.hr. Njega, kao i druge kolege, pogađa pandemija, ponajviše na poslovnom planu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Iskreno, što ja mogu raditi osim ovoga, diskografija je propala, snimamo spotove, koncerti su rijetki ili ih uopće nema. Teško je, glazbenike prozivaju da idu brati krumpire, ali ljudi moji 'ća da ja delan ko cili život kantan. Ja sam 45 godina na pozornici. Kamo da ja gren delati sa 54 lita - rekao je Vitasović.

Trenutačno radi na spotu za pjesmu 'U dušu' koja, prema njegovim riječima, govori o problemima u životu.

- Pjesma govori o životu, o čovjeku koji kao ja ima problema u životu, posebice posljednjih par godina, te o tome kako se vratiti na pravi put. Doduše, to ne ovisi o meni jer situacija je katastrofa - poručio je glazbenik.

ZAIGRAO SE Alen Vitasović objavio fotku obrijane glave: 'Kažu da sam mlađi i ljepši, ja se ne slažem'

Aktivan je i na društvenim mrežama, a često upućuje kritike prema Stožeru civilne zaštite i njihovim mjerama protiv pandemije.

- Ova pjesma je svojevrsna introspekcija mene i mojih izjava - zaključio je glazbenik.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • nina01 24.03.2022.

    Ima 54 godine a veli da je već 45 godina na pozornici. Kaj ni osnovnu onda nije završil? A sad vidimo koliko se isplati završit srednju muzičku školu, s tim da recimo za kopanje, čišćenje ne treba nikakva škola. Možeš radit. Taman kaj se i popije se iznoji. :P

  • Kažemštamislim7 23.03.2022.

    Ne razumijem kako je uopće taj živio tolike godine od glazbe ima 2 poznate pjesme od prije 30 godina.

  • Cukipuki 23.03.2022.

    a bogami ni pjevati ne znaš sinko. Ovo tvoje je daleko od pjesme. Tvoj nivo pjevanja može odraditi skoro svatko.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare