Show

Komentari 10

Alen Vitasović objavio fotku obrijane glave: 'Kažu da sam mlađi i ljepši, ja se ne slažem'

Alen Vitasović objavio fotku obrijane glave: 'Kažu da sam mlađi i ljepši, ja se ne slažem'

Istarski slavuj zafrkavao se s kćeri na piću. Kaže da ionako nema pametnijeg posla. Kćer Mia obradila je njegovu fotku u Photoshopu pa Alen Vitasović izgleda kao da je obrijao glavu. Većina mu je povjerovala

Alen Vitasović (53) šokirao je pratitelje na svojoj društvenoj mreži na kojoj je prilično aktivan. Sad je objavio fotografiju obrijane glave, no kako nam je pojasnio riječ je o Photoshopu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

 - Sjedio sam s kćeri na piću u Puli i zafrkavali smo se. Ionako nemam pametnijeg posla. Ona se poigrala nekim aplikacijama i napravila me ćelavim. Većina ljudi pomislila je da sam stvarno obrijao glavu, a ja se uopće nisam ošišao - kaže nam istarski slavuj. 

Pitali smo ga kakve su reakcija pratitelja, a Alen nam kaže da ih je većina mislila da se stvarno obrijao. 

- Rekli su mi da izgledam mlađe i ljepše. Ja se s tim ne slažem - zaključio je Vitasović. 

Godinama 'fura' razbarušenu frizuru. U mladosti je kosu bojao u narančasto po uzoru na Johna Taylora iz benda Duran Duran. 

- Sa 16 godina sam kao zadnji seljak išao u disko klubove. Punk mi je bio odbojan i nisam ga shvaćao. Na kraju sam postao rocker - rekao nam je svojedobno Alen.

Danas mu se punk kao ideologija sviđa, iako ne bio nosio irokezu i furao 'marte'.

- Oduvijek sam bio šminker i volio sam sve ljude. To mi je greška, trebao sam biti veći buntovnik - rekao nam je Alen. 

Kao tinejdžer nije bježao od kuće već je bio miran i povučen. Pjevač nam se u nekoliko navrata požalio kako zbog pandemije korona virusa nema gaža. Na sceni je 40 godina.

Najčitaniji članci