To je to što me zanima!

Vitasoviću ispala nevjesta: Ne mogu za njom, ne znam plivati

Cajke su popularne. Trendovi su mi uništili zdravlje. Ne mogu konkurirati pjevačicama koje se probijaju na estradi nastupajući gotovo gole , zaključio je Alen
Vidi originalni članak

Istarski glazbenik je snimio spot za pjesmu “Pirovjanska”. Iako je pjesmu namijenio mladencima, Alen Vitasović (49) ne namjerava gažirati po svadbama, kako kaže, “poput Maje Šuput”.

- Rijetko kad pjevam po svadbama, a i kad sviram, izvedem dvije, tri pjesme. Nisam Maja Šuput da pjevam cijelu svadbu - kaže Vitasović, koji je s ocem Tonom, harmonikašem, nekad nastupao u svatovima. Alen se žalio kako zbog mlađih kolegica koje se skidaju nema gaža.

- Cajke su popularne. Trendovi su mi uništili zdravlje. Ne mogu konkurirati pjevačicama koje se probijaju na estradi nastupajući gotovo gole - zaključio je Alen.

U spotu za pjesmu “Pirovjanska” pleše valcer s mladenkom, koja se posklizne i padne u bazen.

- Nisam htio u bazen za njom, ne znam ni plivati baš dobro. Odnosno znam, ali plivam kao žensko - kaže Vitasović.

Zaključio je kako je “zbunjen, u velikom poslu i nervozan”. Njegova menadžerica Eleonora objasnila nam je da taman kupuje saksofon s kojim namjerava premijerno nastupiti na Brucošijadi FER-a sljedeći vikend u Zagrebu. Pjesmu “Pirovjanska” Alen je nedavno predstavio na Melodijama Istre i Kvarnera, gdje je osvojio prvu nagradu žirija i nagradu “Besida”. Spot za “Pirovjansku” snimali su tri dana u ribarskoj kolibi u Puli. Za scenarij i režiju spota pobrinuo se pulski astrolog Castor, pravim imenom Zdenko Vareško. On i Vitasović znaju se dvadeset godina.

- Ne družimo se uvijek jer on je pjevač, a ja sam u svojem svijetu. Alen je privatno jako romantičan. Voli svoje prijatelje i baš je jako drag. Jako je osjetljiv i ima nježnu dušu. Puno toga ga pogađa i voli kad je netko dobar s njim. Voli zagrliti prijatelje, to je neki moj osobni dojam o njemu - kaže nam Castor. Nije iskoristio svoje znanje o astrologiji prilikom snimanja spota.

- Ne pumpam Alenu glavu s time. Ne pita me za astrološke savjete - kaže Castor. Ističe da je Alen stvarno draga duša.

- Kad malo popije, to mu je obrana od svijeta. Puno toga ga povrijedi. No to nije njegov karakter. Samo vanjština. Život ga je povrijedio. On je stvaratelj. Jako je kreativan, a ja sam mu rekao: ‘Uvijek ću stati uz tebe jer moraš svijetu pokazati koliko si veličanstven’ - zaključio je Castor.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 30.10.2017.

    neće pjevat na svadbama kao Maja Šuput..razumijem ga.Tu nema falširanja,rijetki mogu na svadbama pjevat.Taj je čovjek-niš koristi--ne zna ni plivat...ma molim vas..jako je osjećajan...jasno osjeća da u ničemu nije dobar...na osjećajnost briju samo ljudi svjesni svoje nesposobnosti,pa ono...mene nitko ne voli...Ne slušam cajke,užasavam se od tog žanra,no kako drugima ne smetaju u karijeri..Upravo sam pročitala vaš članak sa Stavrosom..Kako njemu ne smetaju ni cajke ni ništa..Ima dobre pjesme,odlično pjeva i koga briga za cajke..Vitasović me podsjeća na djecu koja sa jedinicama dolaze kući i plaču kako ihučitelj mrzi...Dragi moj ako si ti naučio..nema jedinica..eto,toliko o tom ćovjeku

  • --- DAVOR --- 28.10.2017.

    Da mu je ispala čaša bevande to bi več bio problem a ovako...

  • komentatoricax 28.10.2017.

    Ljubomora progovara iz tebe. Uostalom tko bi te angažirao na svadbi pa da mi gosti padnu u depresiju. Uostalom što Maji nedostaje vesela ženska koja zna napraviti odličnu atmosferu kao npr. Stavros i Jole. E moj Alene

Komentiraj...
Vidi sve komentare