To je to što me zanima!

Vivienne Westwood ne pere svoju odjeću zbog okoliša

Modna dizajnerica koja je također i velika aktivistica za zaštitu okoliša, na sve moguće načine pokušava ne zagađivati okoliš. Zato i svoju odjeću pere sve rjeđe
Vidi originalni članak

U jednom intervjuu Vivienne Westwood (69) bila je potpuno iskrena. Tako je otkrila da svoju odjeću ne voli prati jer je to jedna od najgorih stvari kojima se zagađuje okoliš. Dizajnerica je  svima preporučila da koriste puder ispod odjeće kako bi se spriječilo skupljanje znoja, a time bi se automatski odjeća morala manje prati, kako dizajnerica tvrdi. Vivienne je poznata i kao aktivistica za zaštitu okoliša, pa zbog toga ne gleda televiziju, a ne ide ni na ljetovanje u inozemstvo. Tijekom intervjua, Vivienne Westwood govorila je i protiv potrošačkog društva te borbi protiv klimatskih promjena. Iako je modna dizajnerica, Vivienne je rekla kako bi bilo pametno dojeću kupovati svakih šest mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_56464 27.11.2010.

    ta je za odstrel

  • opera 26.11.2010.

    draga vivienne puder zacepi pore na koži pa limfni čvorovi ne mogu obavljati svoj "posao",prema tome ne pricaj gluposti,nego ako zelis zivjeti u skladu s prirodom onda izvoli pa napravi sama ekoloski sapun i peri robu s njim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare