To je to što me zanima!

Vizažistica optužila Kutchera: Ashton je varao Milu sa mnom

Glumca su prvi put s Milom povezivali u travnju 2012. godine, no oni su svoju vezu javno obznanili tek u srpnju iste godine. Linn Massinger tvrdi da je bila s glumcem
Vidi originalni članak

Iako su nedavno dobili svoje prvo dijete i veza im izgleda idilično, Ashton Kutcher (36) navodno je viđen u prisnom zagrljaju s vizažisticom još u počecima njegove veze s Milom Kunis (31), piše The Sun. 

Glumca su prvi put s Milom povezivali još u travnju 2012. godine, no oni su svoju vezu javno obznanili tek u srpnju iste godine.

No Linn Massinger tvrdi da ju je Ashton odveo u svoj dom u Hollywoodu u lipnju te godine, nakon što su se upoznali u baru. Kao dokaz priložila je fotografije sebe i Ashtona kako se grle u krevetu. 

- Kad sam bila s njim nije spominjao Milu. Nadam se da je mislio da sam dobra djevojka - kaže Linn. 

Ovo nije prvi put da je Ashton optužen za varanje. Prije tri godine pisalo se da je proveo noć s djevojkom Sarom Leal i to na šestu godišnjicu braka s Demi Moore. Dva mjeseca kasnije par se razišao. 

Ashton i Mila upoznali su se tijekom snimanja serije 'Lude sedamdesete', a zaručili su se ove godine u travnju. U rujnu su dobili kćerkicu koju su nazvali Wyatt Isabelle. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • jorgovanjorgovan 20.12.2014.

    Nebi on to nappravio, ona ga isprovocirala i iskoristila

  • user_381704 30.10.2014.

    Ne vjerujte muskarcu koji dise ;-)

  • kung fu panda 30.10.2014.

    nego dobra djevojko otkud slike i jeli platio ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare