To je to što me zanima!

Vječna inspiracija: Tarik radi monodramu o Ćirinom životu

Nakon što ga je godinama oponašao, glumac je o treneru napisao i monodramu. Tarik i Ćiro u studiju 24sata govorili su o svojem dugogodišnjem prijateljstvu i o predstavi
Vidi originalni članak

Tarik Filipović napravio je monodramu o životu legendarnog nogometnog trenera Ćire Blaževića. Osim što je predstavu režirao i u njoj glumi, Tarik je radio i scenografiju, a s Ćirom je sudjelovao u odabiru glazbe. 

U monodrami bit će naglasak na treneru i njegovoj karizmi. Iako Ćiro kaže da 'nije ni za knjigu, film ni predstavu', nije se mogao suprotstaviti Tariku. O projektu Tarik i Ćiro pričali su u studiju 24sata.

 Razgovor možete pogledati ovdje: 

- Ideja mi se dugo motala po glavi, vjerojatno zbog imitacija u kojima sam 'skidao' Ćiru - rekao je Tarik i priznao kako su se često družili te je znao njegovu priču.

Neke stvari ipak nisu stale u predstavu koja traje nešto više od sat vremena, ali su sve uspjeli zaokružiti. Oni koji su je gledali kažu da se vidi da je rađena s ljubavlju te da je sjetna i topla.

- Moj sin mi je čak rekao da mu se u jednom trenutku činio da sam to stvarno ja na sceni - kaže Ćiro.

Tarik je ispričao kako su krenuli u odabir maske te dogovarali šminku, ali su shvatili kako im ništa od toga nije potrebno.

- Jedno je igrati sa svojom gestom, teško je to držati sat vremena - rekao je Tarik i pohvalio se kako zna Ćirine 'reflekse'.

- To se ne može usavršiti, to je urođeno svojstvo. Imao sam privilegiju družiti se s najboljim glumcima svijeta, a on pripada toj kategoriji - rekao je Ćiro Blažević.

Iako je stalno zaposlen, Tarik uvijek nađe vremena za sebe i obitelj. Rekao je kako se ne boji kritika jer zna što je napravio.

- Neki kolege su već pogledali i svima je odlično. Imam super ekipu, samo treba odigrati dobru tekmu - zaključio je glumac.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ZiKO_1 08.03.2017.

    Kako se ovi bosanci dobro drze jedan drugoga......

  • Mthesecond 07.03.2017.

    Nekad bio zanimljiv i duhovit,gledljiv tj slušljiv a danas tako naporan i antipatičan lik...Kad ga vidiš već znaš kakvu priču možeš očekivati...Nekako usiljeno priča i na silu forsira neki već debelo izlizani humor...

  • Filipescu K 07.03.2017.

    Tarik super voditelj kvizova ali naporan kao glumac. Preglumljavlja da mi bude sve neugodno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare