To je to što me zanima!

Vjenčali su se Heidi i Tom: Na istoj jahti se udala Jackie O.

Top model Heidi Klum i gitarist grupe Tokio Hotel, Tom Kaulitz danas su u Italiji još jednom razmijenili bračne zavjete i tom prigodom napravili veliko slavlje za obitelj i prijatelje
Vidi originalni članak

Heidi Klum (46) i njezin zaručnik-suprug Toma Kaulitz (29) vjenčali su se po drugi put. Sudbonosno 'da' izrekli su jedno drugome na talijanskom Capriju, a svadba je upriličena na luksuznoj jahti.  

Heidi i Tom prethodno su se već vjenčali 22. veljače u Los Angelesu. Na svadbi je bio samo najuži krug ljudi, pa je par odlučio za obitelj i prijatelje napraviti još jedan veliki svadbeni party. 

NA TALIJANSKOM CAPRIJU Heidi Klum danas se udaje za 17 godina mlađeg gitarista

Ceremonija se odvila na luksuznoj stometarskoj jahti 'Christina O'. To je 45. najveća jahta na svijetu, a tjedni najam jahte košta vrtoglavih 4,6 milijuna kuna. Jahtu je 1954. kupio Aristotle Onassis, drugi suprug nekadašnje prve dame SAD-a, Jackie O. Kennedy. Aristotle i Jackie vjenčali su se upravo na toj jahti.

Tijekom godina impozantnu 'vodenu ljepoticu' posjetili su brojni poznati, među kojima su John Wayne, Frank Sinatra i Marilyn Monroe. Ova megajahta nudi brojne luksuzne sadržaje, među ostalim veliki bazen ukrašen mozaikom, heliodrom, kristalnu dvoranu, wellnes, teretanu, kino... Može primiti do 250 gostiju. 

Jučer tijekom dana, Heidi i Tom brodom su stigli do Caprija. S njima je bilo i manekenkinih četvero djece - kćeri Helene (15) i Lou (9) te sinovi Henry (12) i Johan (12). Gosti vjenčanja na Capri su stigli drugim, manjim brodovima. Nakon što su se iskrcali, počela je zabava u restoranu Riccio. 

Danas su na luksuznoj jahti po drugi puta zajedno 'uplovili u bračnu luku', a slijedi im još jedan dan uživanja na talijanskom otoku koji će, kako je otkrio izvor blizak paru, provesti mirno, doručkujući i družeći se s uzvanicima. 

- Njih dvoje su potpuno u fazi medenog mjeseca. Heidi je zaljubljena preko ušiju. Možda zvuči otrcano, ali Tom je uistinu njen vitez na bijelom konju. Tom je savršen za nju. Pravi su par, prave srodne duše - otkrio je izvor blizak Heidi i Tomu te dodao kako će troškovi glamuroznog vjenčanja penju do nevjerojatnih 3 milijuna dolara, odnosno gotovo 20 milijuna kuna. 

- Heidi i Tom imaju tri dana potpunog uživanja kako bi s prijateljima mogli proslavili svoju ljubav i vjenčanje - zaključio je izvor. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 04.08.2019.

    stara jahta iz 60ih

  • 04.08.2019.

    Jason Momoa...al zamalo :))))

  • Clavdia 04.08.2019.

    Bravo Heidi

Komentiraj...
Vidi sve komentare