To je to što me zanima!

Vjenčanje u sportskoj dvorani: Gimnastičar Možnik se oženio

Njegove kolege su im se pridružile na plesnom podiju hodajući oko njih na rukama, a u pozadini je svirala Oliverova pjesma 'Sreća je tamo gdje si ti'
Vidi originalni članak

Hrvatski gimnastičar Marijo Možnik (31), koji je osvojio medalju na Svjetskom prvenstvu, otplesao je svoj prvi bračni ples s Marijom Smjerog (27) u dvorani Hrvatskog sokola u kojemu je sa šest godina napravio prve gimnastičke vježbe.

Njegove kolege su im se pridružile na plesnom podiju hodajući oko njih na rukama, a u pozadini je svirala pjesma Olivera Dragojevića 'Sreća je tamo gdje si ti', piše Gloria

Marija je viša medicinska sestra, a nakon sedam godina veze udala se za doktora. Naime, Marijo je doktorirao na Kineziološkom fakultetu, a ispunila mu se i želja za vjenčanjem u dvorani. Planirali su ga mjesecima, a jedino što je gimnastičaru bila nepoznanica je vjenčanica njegove odabranice. 

Marija se odlučila za vjenčanicu sirena kroja hrvatske dizajnerice. Kako piše Gloria, Marijo je s kumom, kineziologom Filipom Matkovićem došao po Mariju na dan vjenčanja i ostao bez daha kada ju je ugledao. Inače, Marijo i Filip zajedno vode SuperKid školu sporta. 

Par je sudbonosno 'da' rekao u crkvi svete Katarine na Gornjem gradu. Vjenčao ih je mladenkin prijatelj Dominik Jaić, svećenik iz Križevaca, a Marijina kuma je bila cimerica iz studentskih dana koja je doputovala čak iz Irske, Marijana Kostelac. Mladom vjenčanom paru prvi su čestitali Možnikovi roditelji, Marko i Dara Možnik te Marijina majka Nevenka Smjerog

ZA MALE ZMAJEVE Marijo Možnik konobarenjem je razveselio nezbrinutu djecu

Na ceremoniji u dvorani Hrvatskog sokola bilo je 170 gostiju, a cijelu večer je Marija ostala u svojoj vjenčanici i srebrnim cipelama, baš kao i njezin suprug u svom odjelu. Tulum i plesanje je trajalo do ranih jutarnjih sati. 

- Kako volimo putovati i uživamo u aktivnom odmoru, moj kum nam je za bračno putovanje darovao tjedan dana na Kanarskim otocima, gdje ćemo pohađati školu surfanja - rekao je Marijo koji zajedno sa suprugom priželjkuje da uskoro postanu roditelji. 

ŠAMPION Europski prvak Marijo Možnik: Zlato za mog preminulog brata

Znaju se od djetinjstva i kako kažu, čitaju jedno drugo kao otvorenu knjigu. Prošle se godine gimnastičar namučio sakriti od Marije da ju planira zaprositi. U tajnosti je kupio prsten od bijelog zlata s dijamantom te ga sakrio na dnu torbe.

Tada su putovali na ljetovanje na otok Silbu, a kada su bili na tornju Toreti i uživali u zalasku sunca, odjednom se iznad njih pojavio dron za koji je bila pričvršćena kutijica s prstenom. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • libeluli 11.10.2018.

    Čestitam mladencima, a usput Marijev otac se zove Darko!

  • iza ekrana 11.10.2018.

    Sretno mladenci!

  • MAMUNAMEGALO 11.10.2018.

    Mogao je i na strunjači,koje gluposti..Di bi se trebao grobar ili smetlar vjenčati onda..sve ima svoje mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare