Show

Komentari 3

Vjenčanje u sportskoj dvorani: Gimnastičar Možnik se oženio

Vjenčanje u sportskoj dvorani: Gimnastičar Možnik se oženio

Njegove kolege su im se pridružile na plesnom podiju hodajući oko njih na rukama, a u pozadini je svirala Oliverova pjesma 'Sreća je tamo gdje si ti'

Hrvatski gimnastičar Marijo Možnik (31), koji je osvojio medalju na Svjetskom prvenstvu, otplesao je svoj prvi bračni ples s Marijom Smjerog (27) u dvorani Hrvatskog sokola u kojemu je sa šest godina napravio prve gimnastičke vježbe.

Njegove kolege su im se pridružile na plesnom podiju hodajući oko njih na rukama, a u pozadini je svirala pjesma Olivera Dragojevića 'Sreća je tamo gdje si ti', piše Gloria

Marija je viša medicinska sestra, a nakon sedam godina veze udala se za doktora. Naime, Marijo je doktorirao na Kineziološkom fakultetu, a ispunila mu se i želja za vjenčanjem u dvorani. Planirali su ga mjesecima, a jedino što je gimnastičaru bila nepoznanica je vjenčanica njegove odabranice. 

Marija se odlučila za vjenčanicu sirena kroja hrvatske dizajnerice. Kako piše Gloria, Marijo je s kumom, kineziologom Filipom Matkovićem došao po Mariju na dan vjenčanja i ostao bez daha kada ju je ugledao. Inače, Marijo i Filip zajedno vode SuperKid školu sporta. 

Par je sudbonosno 'da' rekao u crkvi svete Katarine na Gornjem gradu. Vjenčao ih je mladenkin prijatelj Dominik Jaić, svećenik iz Križevaca, a Marijina kuma je bila cimerica iz studentskih dana koja je doputovala čak iz Irske, Marijana Kostelac. Mladom vjenčanom paru prvi su čestitali Možnikovi roditelji, Marko i Dara Možnik te Marijina majka Nevenka Smjerog

Na ceremoniji u dvorani Hrvatskog sokola bilo je 170 gostiju, a cijelu večer je Marija ostala u svojoj vjenčanici i srebrnim cipelama, baš kao i njezin suprug u svom odjelu. Tulum i plesanje je trajalo do ranih jutarnjih sati. 

- Kako volimo putovati i uživamo u aktivnom odmoru, moj kum nam je za bračno putovanje darovao tjedan dana na Kanarskim otocima, gdje ćemo pohađati školu surfanja - rekao je Marijo koji zajedno sa suprugom priželjkuje da uskoro postanu roditelji. 

Znaju se od djetinjstva i kako kažu, čitaju jedno drugo kao otvorenu knjigu. Prošle se godine gimnastičar namučio sakriti od Marije da ju planira zaprositi. U tajnosti je kupio prsten od bijelog zlata s dijamantom te ga sakrio na dnu torbe.

Tada su putovali na ljetovanje na otok Silbu, a kada su bili na tornju Toreti i uživali u zalasku sunca, odjednom se iznad njih pojavio dron za koji je bila pričvršćena kutijica s prstenom. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Najčitaniji članci