To je to što me zanima!

Vjernik Vuco za korizmu odlučio biti dobar suprug

Sve su nesuglasice navodno izglađene, a Siniša Vuco čak je u jednoj televizijskoj emisiji natuknuo kako opet živi zajedno sa suprugom Jelenom
Vidi originalni članak

Sve su nesuglasice navodno izglađene, a Siniša Vuco (36) čak je u jednoj televizijskoj emisiji natuknuo kako opet živi sa suprugom Jelenom (34). Poznati splitski supružnici pomirili su se nakon što su im bračne trzavice kulminirale u studenom prošle godine. Jelena je tada prijavila Sinišu zbog obiteljskog nasilja, a pokrenula je i postupak za razvod u Centru za socijalni rad u Splitu. Siniša ni u jednom trenutku nije bio za razvod. Pjevač se izgleda napokon primirio i kao veliki vjernik odlučio je u korizmi spasiti brak. Odnosi među supružnicima navodno su idilični.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • tajnamoja 26.02.2008.

    34 godine,mlada žena, isprao joj mozak zlostavljač pa se sad s njim naslikava i vjeruje mu da će se popraviti. A vuco ostaje vuco.

  • jedina1 25.02.2008.

    ma ona si je sama kriva ko i svaka koju muž ili dečko mlati. udaril bi on mene PRVI PUT, ZADNJI PUT I VIŠE NIKADA!!! jaja bi iščupala kretenu.

  • bronx77 25.02.2008.

    gidu duso...hoces dati isti savjet svom zetu jednoga dana? puno je vjernika u lijepoj nasoj kao vuco ili onaj pedofil, blago nama

Komentiraj...
Vidi sve komentare