To je to što me zanima!

Vjernost je nemoguća misija: Nogometaši koji vole 'šarati'

Ashleya Colea ostavila je žena, a Rooneyu, Terryju i Ribéryju supruge su oprostile avanture. Jedna Štimčeva ljubavnica čak je kupovala slike od njegove bivše supruge
Vidi originalni članak

Bogati nogometaši plaćaju prostitutke, varaju supruge s frizerkama i manekenkama, čak i sa suigračevim curama.

Kad je čula da je Ashley Cole (31) spavao s frizerkom pet mjeseci poslije vjenčanja, Cheryl (28) mu je oprostila. Bračna idila ipak nije trajala. Pjevačica je podnijela zahtjev za rastavu čim je saznala da je nogometaš starletama slao fotografije na kojima je gol.

Wayne Rooney (26) varao je suprugu Coleen (26) dok je bila trudna. Bio je s prostitutkama, a za uspomenu im je, osim novca, ostavljao autograme s posvetom. Coleen, s kojom je u vezi od 16. godine, ipak mu je oprostila usputne seksualne afere.

John Terry (31) izgubio je 2010. mjesto kapetana u engleskoj nogometnoj reprezentaciji. Tad se saznalo da se seksao sa suigračevom djevojkom. Suprugu Toni (30), s kojom ima šestogodišnje blizance, prevario je s manekenkom Vanessom Perroncel (33), koja je bila u vezi s njegovim kolegom Wayneom Bridgeom (31). Vanessa je navodno bila s još petoricom Chelseajevih igrača. Prije nje John je suprugu prevario s devet žena. Kad mu je ljubavnica ostala trudna, prisilio ju je na pobačaj i dao joj nepoznatu količinu novca za duševne boli.

Francuz Franck Ribéry (29) 2010. bio je s prostitutkom Zahijom Dehar. Djevojka je tad imala 16 godina. Supruga Wahiba, s kojom ima dvije kćeri i sina, ostala je s njim unatoč brojnim aferama.

Bivši ‘Vatreni’ Igor Štimac (45) suprugu Suzanu (41) varao je s Alkom Vuicom (50), a druga ljubavnica od nje je kupovala i slike.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • _petra_ 27.06.2012.

    pa kako i nece.....pogotovo kad pola njih ne lici ni na sta-da im nema bankovnog racuna ni napaljena maloljetnica ih ne bi pogledala.....lol

  • 26.06.2012.

    pa ne moze covjek svaki dan jesti spagete ili??

  • -mariela- 26.06.2012.

    Meni ta prevara nije nesto zbog cega bi dizala frku.Ne bih voljela znat,zato muza i ne gnjavim sa tim,ali mu kroz pricu dam do znanja ako to radi,da bude diskretan.Ne mora selo znati za to a ni ja...kad meni bude u interesu da znam,onda cu se i potruditi oko toga.Dok sam ja zadovoljna u braku sa njim,te neke vanbracne sportove neka obavlja u svoje slobodno vrime i dobro pazi da ja ne saznam...cisto jer bih to mogla iskoristiti protiv njega,ako mi se prohtije a i da me ne dekomodira:-) Ako se zaljubi u tu drugu osobu,i pozeli zivot sa njom,nije valjda lud da ce mene trpiti radi "braka".Reci ce i sam,da sebi olaksa i otici ce. Ne razumijem zasto se zene osjecaju ponizeno ako ih muz vara? Pa sa tim samo mozes manipulirati,onako kako ti odgovara. On vara,ti njega koristis...tko je vise ponizen? On koji sve to placa i trese gace svaki put kad bi zaskocio nesto sa strane ili ona koja se smjeska u sebi i pusta mu da on misli kako je uspjesan u varanju:-) Zene su malo naivne i pomalo sebicne.Vjeruju u nesto,sto se jako cesto pokaze kao nemoguce.Zato ne trazi vise nego sto imas,dok ti odgovara tako.Ove iz clanka su pametne zene.Prvo vole sebe,pa tek onda njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare