Obavijesti

Show

Komentari 138

Vjernost je nemoguća misija: Nogometaši koji vole 'šarati'

Vjernost je nemoguća misija: Nogometaši koji vole 'šarati'
5

Ashleya Colea ostavila je žena, a Rooneyu, Terryju i Ribéryju supruge su oprostile avanture. Jedna Štimčeva ljubavnica čak je kupovala slike od njegove bivše supruge

VIDEO

Bogati nogometaši plaćaju prostitutke, varaju supruge s frizerkama i manekenkama, čak i sa suigračevim curama.

Kad je čula da je Ashley Cole (31) spavao s frizerkom pet mjeseci poslije vjenčanja, Cheryl (28) mu je oprostila. Bračna idila ipak nije trajala. Pjevačica je podnijela zahtjev za rastavu čim je saznala da je nogometaš starletama slao fotografije na kojima je gol.

Wayne Rooney (26) varao je suprugu Coleen (26) dok je bila trudna. Bio je s prostitutkama, a za uspomenu im je, osim novca, ostavljao autograme s posvetom. Coleen, s kojom je u vezi od 16. godine, ipak mu je oprostila usputne seksualne afere.

John Terry (31) izgubio je 2010. mjesto kapetana u engleskoj nogometnoj reprezentaciji. Tad se saznalo da se seksao sa suigračevom djevojkom. Suprugu Toni (30), s kojom ima šestogodišnje blizance, prevario je s manekenkom Vanessom Perroncel (33), koja je bila u vezi s njegovim kolegom Wayneom Bridgeom (31). Vanessa je navodno bila s još petoricom Chelseajevih igrača. Prije nje John je suprugu prevario s devet žena. Kad mu je ljubavnica ostala trudna, prisilio ju je na pobačaj i dao joj nepoznatu količinu novca za duševne boli.

Francuz Franck Ribéry (29) 2010. bio je s prostitutkom Zahijom Dehar. Djevojka je tad imala 16 godina. Supruga Wahiba, s kojom ima dvije kćeri i sina, ostala je s njim unatoč brojnim aferama.

Bivši ‘Vatreni’ Igor Štimac (45) suprugu Suzanu (41) varao je s Alkom Vuicom (50), a druga ljubavnica od nje je kupovala i slike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin