To je to što me zanima!

Vještakinje potvrdile: Cetinski nije bio pod utjecajem alkohola

Na suđenju su mišljenje dale dvije vještakinje te je utvrđeno da Tony nije bio pod utjecajem alkohol niti droge u trenutku nesreće, saznaje Glas Istre. Još jedno ročište zakazano je za utorak
Vidi originalni članak

Tonyju Cetinskom (50) je u ponedjeljak nastavljeno suđenje na općinskom sudu u Pazinu. Glazbenik je optužen da je 2017. godine u pustoj ulici u Rovinju iz nehaja skrivio prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji Rovinjac Ibrahim Kevljanin, koji je pijan ležao na cesti.

Na suđenju su mišljenje dale dvije vještakinje te je utvrđeno da Tony nije bio pod utjecajem alkohola niti droge u trenutku nesreće, saznaje Glas Istre. Još jedno ročište zakazano je za utorak na općinskom sudu u Pazinu.

- Nadam se da će sve ispitati kako treba. Ima dosta vještaka, što medicinskih, što privatnih, oni će sve ispitati. Krivo mi je što sam uopće sudjelovao u nesreći, što nisam mogao pomoći tom čovjeku. Taj osjećaj ostaje za cijeli život, bez obzira na to da li će biti i kolike kazne. Spreman sam odslužiti bilo koju kaznu koju sud odredi, ako sam kriv i nisam nešto spriječio, a mogao sam - ispričao je nedavno Toni za Kurir

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Prva Proleterska 29.08.2019.

    Evo RH prva na svijetu, dokazuje prisutnost opijata sa sudskim vještacima ! Ajmo ima još toga , gdje možete biti prvi npr. sudski vještak dokazuje podudarnost ili nepodudarnost DNK ! Zašto i kako onda smije i može jedan obićni policajac sa kursem od 9 mjeseci vozaća kazniti za opijenost !

  • OS98netko 28.08.2019.

    Nije joa unzatvoru??? Hahaha koji smjeh

  • medobrundo007 28.08.2019.

    Zlo od covijeka...pred publikom je med i mlijeko,iza bine sve ih posalje u p.m...osobno dozivio

Komentiraj...
Vidi sve komentare