To je to što me zanima!

Vladimir: Spavao sam s preko 150 žena, ali ne i sa Sorajom

Najglasniji sudionik Big Brothera pohvalio se svojim ljubavničkim pothvatima. Rekao je da ga je bilo sram na testiranju za BB jer mu nisu vjerovali koliko je žena zaveo
Vidi originalni članak

Kada sam na testiranju za Velikog Brata rekao s koliko sam njih spavao, nisu mi vjerovali. Bilo me je sram. Spavao sam sigurno s preko 100 cura. Jedne godine sam se natjecao s bratom i za tri mjeseca u ljetnoj sezoni bio sa 25 djevojaka, a tijekom zime u Novom Sadu sa njih 70 ili 80. Čak sam opalio i devet bratovih cura, pohvalio se Vladimir Nikoli, Nirmalu i Lesteru.

Lester mu izgleda nije povjerovao pa je Vladu nazvao Don Juanom, a Nirmal ga je neizravno pitao je li spavao sa Sorajom.

- Što? Ti misliš da sam ja bio sa...? Ništa s njom nisam imao, ali sam bio s njene dvije prijateljice - odgovorio je Vladimir na pitanje je li se seksao sa Sorajom.

Ipak, izgleda kako mu se učinilo da nije ostavio dovoljan dojam na svoje sugovornike pa je još malo podebljao statistiku.

- Ma, spavao sa više od 150 djevojaka, to je sigurno. Sve zato jer me prva cura upropastila. Ulovio sam ju da me vara s najboljim prijateljem. Poslije se i udala za njega i rodila mu dvoje djece, a ja sam joj uzeo nevinost - završio je svoju ispovijed Vladimir Tomović. 

Idi na 24sata

Komentari 275

  • melči 19.05.2011.

    kako se ono kaže:"Hvalite me usta moja ili ću vas poderati" tako i Vladimir. Da je pakav frajer ne bi to morao isticati hehehe

  • izygirl 18.05.2011.

    koja budaletina,spavao si ti sa 0 cura,a ne sa 150,hvala bogu da si izašao...

  • fanflica 18.05.2011.

    ja razumijem ljude koji su umišljeni bahati i prepotentni kad imaju neki adut ili razlog za to ali ova kokoška od smradimira je sve to a usto još i veeeeeeliki lažov bez ikakvog pokrića...kao što dokazuje tekst u članku...a o izgledu neću ni govoriti,,,katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare