To je to što me zanima!

Vlado je urlao na Avu i njenog tatu: Ja vam ništa ne dugujem!

INTERVENIRAO ZAŠTITAR Nakon završetka snimanja emisije Studio 45 Ava je napala Vladu zato što joj se nije javio kad je stigao u Zagreb. Uključio se i njen tata
Vidi originalni članak

Po završetku snimanja sinoćnje emisije Studio 45 dogodio se incident. Iz izvora bliskih RTL-u saznajemo da je Ava Karabatić nakon emisije 'poludila' na Vladimira Vuksanovića. 

- Ava je saznala da je u Zagrebu u istom hotelu kao i Vlado, a on joj se uopće nije javio - rekao je dobro obaviješteni izvor.

Da bi stvar bila još gora, srpski maneken je na snimanje emisije došao s Martinom Vrbos, koju Ava sve od sudjelovanja u 'Survivoru' 'ne može vidjeti ni nacrtanu'. Kada je vidjela Martinu, starleta je dobila 'slom živaca' i počela je napadati Vladu. Tada su počele optužbe i naguravanje između Avinog tate, Ivice Karabatića, i Vlade pa je morao intervenirati zaštitar koji ih je izbacio iz zgrade. Vani su se i dalje naguravali i vrijeđali, a Vlado je urlao 'ja vama ništa ne dugujem'. Ava je u suzama otišla natrag u hotel.

Objašnjenje ovog incidenta možda se nalazi u šuškanjima da je Vlado zaveo Avu prije samog finala 'Survivora'. Nitko ne zna točno što se dogodilo, a Ava je, simbolično,  tijekom emisije Studio 45 rekla da Vlado 'misli s dvije glave'

Detalje o incidentu saznajte danas u emisiji Exkluziv Tabloid na RTL-u u 18.05.

Idi na 24sata

Komentari 309

  • udovac 09.06.2012.

    Avica dušo i ti si jednu glavu dobila od vlade .

  • bjonda 08.06.2012.

    mislila ona da će podilit lovu s njom..:D

  • mihaela1000 08.06.2012.

    Ugl, mene ta Ava tolko u mozak ubija da je to strašno, kad ju vidim s tim naprčenim umjetnim usnicama, gotova sam....

Komentiraj...
Vidi sve komentare