To je to što me zanima!

Vlado Kalember: Daniel, dobio si 4 Grammyja, pa što onda?

OBOŽAVATELJ Jedini Hrvat s četiri prestižne američke glazbene nagrade najradije ide na nastupe s Kalemberom. Obožava putovati sa Srebrnim krilima u kombiju
Vidi originalni članak

Odrastao sam uz glazbu Srebrnih krila, a Vlado Kalember mi je kao obitelj. Moju karijeru obilježili su on i Eros Ramazzotti, kaže Daniel Vuletić (43), vladar talijanskih top ljestvica.

Zagrepčanin s milanskom adresom autor je većine pjesama Laure Pausini (40). Njegove skladbe izvode i Ramazzotti, Nek i Gianni Morandi, a jedna je i na CD-u Luciana Pavarottija. Vuletić je jedini Hrvat s četiri prestižne glazbene nagrade Grammy. Sve ih je dobio u suradnji s Laurom Pausini, a jedan je za njezin duet s Jamesom Bluntom. Daniela je prije 35 godina s Vladom Kalemberom (61) upoznala starija sestra. Pjevala je u zboru koji je pratio Srebrna krila u pjesmi “Nek živi ljubav”. Postali su prijatelji, a Daniel barem tri puta na godinu dolazi iz Milana kako bi išao na koncert ili turneju sa Srebrnim krilima.

- Putovanja u kombiju s Vladom, Pištom i Žutim su neopisiva, takvo što nema cijenu - ističe Danijel. Volio bi i zasvirati klavijature s Krilima. Kalember je ponosan na prijatelja.

- Uvijek smo mu čestitali, ali ga i zafrkavali: ‘Dobio si Grammy, pa što?’. Kao da je dobio peticu u školi. Beskrajno mi je drago što je uspio - kaže Vlado.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • minaj 01.09.2014.

    teški rogonja, kakvih sve muških budala ima baš sam sretna što sam žensko

  • muskarac 01.09.2014.

    srebrna krila i turnejE???

  • Plavusa131 01.09.2014.

    Ooooo Eros...dugo ga nisam slusala....http://youtu.be/lsqi-WTAwsA

Komentiraj...
Vidi sve komentare