To je to što me zanima!

Vlado Kalember: 'Kad smo se rastajali, Ana je sjedila pored mene i držala me za ruku...'

Par je u braku dobio šesnaestogodišnjeg sina, a dogovorili su se i na miran način razveli. Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima
Vidi originalni članak

Hrvatski glazbenik Vlado Kalember (69), javnosti poznat kao osnivač pop grupe Srebrna krila, gostovao je u srijedu 1. ožujka u Special Happy Showu na Happy FM-u. Kalember je ispričao u kakvim odnosima je sada s bivšom suprugom Anom Rucner (40) te što misli o grupi Let 3 koja će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2023.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kalember je 1984. sudjelovao na Euroviziji s pjevačicom Izoldom Barudžijom (60) s pjesmom 'Ciao Amore', a prokomentirao je rock sastav Let 3 te smatra da imaju velike šanse za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu.

-  Let 3 je dobar izbor, sigurno neće proći nezapaženo, i mislim da imaju veliku šansu ući u finale - rekao je glazbenik.

u ZAGREBU Održan je tradicionalni koncert 'Božić u Ciboni': Doris Pinčić i Mirko Fodor vodili su program

Osim glazbe, dotaknuo se i razvoda braka od Ane, za koju kaže da je bila oduševljena kad je saznala da je Vlado bio član grupe Srebrna krila. 

Vlado je Ani, kad su se upoznali rekao da je ona mlađa pa da ne zna pjesmu 'Ana', na što mu je ona odgovorila da su njoj u osnovnoj školi pjevali baš tu pjesmu. 

ADVENTSKO OKRUŽENJE Bagarić i Kalember zapjevali su 'Radujte se narodi' s Klincima s Ribnjaka: Pjesmi su dali toplinu

Par je u braku dobio šesnaestogodišnjeg sina, a dogovorili su se i na miran način razveli. Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

- Sjedili smo u sudnici, no ne na suprotnim stranama, mi smo zajedno sjedili i Ana me čak primila za ruku, na što nam je sutkinja rekla: 'Je li ovo neka showbizz fora?' Rekoh ne, dogovorili smo se da se vjenčamo dogovorili smo se da se razvedemo - rekao je Kalember.

MAMA LJUBILA CENZURU VIDEO Goli Vlado Kalember je za neke na Eurosongu '84. bio skandalozniji nego danas Let 3

Podsjetimo, Rajko Dujmić i Kalember zajedno su bili u bendu '4 Asa' koji je osnovan 2002. S njima su nastupali i Alen Islamović (65), Jurica Pađen (68) te Slavko Pintarić Pišta (67). Nakon Dujmićeve smrti, obradu 'Lutke za bal' pjevat će Davor Gobac (59), dok na obradi 'Milene' gostuje glumac Rade Šerbedžija (76), zajedno s klavijaturistom, šesterostrukim dobitnikom nagrade Grammy Danijelom Vuletićem (52).

Idi na 24sata

Komentari 48

  • VLADEK72 03.03.2023.

    A što ćeš, njoj treba čvrsti kalibar kojeg ti nemaš.

  • japanokinezjapano 03.03.2023.

    Kada se malo bolje zagledam, ona ima više muškosti od njega i obrnuto, on ima više ženskosti od nje.

  • 02.03.2023.

    A vlado jeli te decko drzao za srednju nogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare