To je to što me zanima!

Vlado: Marijana je laka žena, a njezin Nemeš je obična curica

Vladimiru je Šibenčanka hodajuća sramota jer pred kamerama vara supruga. Kaže da je napustio BB kuću jer su mu se zgadili djetinjasti zadaci, klanovi i ogovaranja
Vidi originalni članak

Nitko me u kući nije izluđivao, ja sam njima skakao po glavama, smije se Vladimir Tomović (28). 

Crnogorac je samovoljno napustio Big Brother kuću. Žao mu je što je ostavio Soraju, Lestera, Nikolu i Nirmala, ali nije više mogao izdržati tračeve i spletkarenja.

- Nisam igrač za takav show i neću se sramotiti izvršavajući djetinjaste zadatke. Ne treba mi nagrada jer imam novca i dobro živim - kaže Vladimir. 

Da je pobijedio, novac bi dao siromašnima. Najomraženiji ukućani su mu Marijana i Nemeš. U njihovu vezu nije se miješao, ali gadi mu se njihova ljubavna priča.

- Nemeš je djevojčica od 100 kilograma. Razbija u kući kako bi ispao frajer. Marijana je loša, ‘laka’ žena i hodajuća sramota. Ne podnosim takve žene i to sam joj rekao u lice na nominacijama - rekao je Vladimir.

Pohvalio se kako je Antoniji dva puta pipao grudi. Žao mu je što ju je izvrijeđao i prozvao najvećom foliranticom u kući. Poslije showa posvetit će se fakultetskim obvezama.

- Studiram u Sarajevu. Imam još tri ispita do diplome iz menadžmenta - rekao je Vladimir. 

U BB kući Antonija je ispod majice skidala grudnjak i pokazala grudi. Na tulumu su se žestoko posvađali Soraja i Brandon.

- Izgledaš kao štakor i transvestit. Priznaj, zaljubio si se u Lestera - vikala je pijana Beograđanka. Brandon joj je odgovorio da je razmažena, mutava i ružna gadura.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • cosanostra 21.05.2011.

    28 godina i još tri ispita....pa ovaj ko azem vlasi bit će omkadinac do 40 godina

  • shaman--guru 20.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • sumica 20.05.2011.

    oni su svi bili picke dok je bio u kuci,jedini mu je onaj debil brendon odbrusio a vlado je za mlatit svaki dan-za stup i bicem svaki dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare