To je to što me zanima!

Vlado: Martina Tomčić, čini se, baš i ne zna što je rock'n'roll...

PROPAO JOJ PLAN A. Rucner žali što u sljedećoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' suprugu neće čestitati rođendan kao što je Marilyn Monroe čestitala Kennedyju
Vidi originalni članak

Vlado Kalember je 40 godina na sceni pa mi je nepojmljivo da Martina Tomčić naše pjevanje naziva njanjanjem. Ana Rucner (30) show doživljava kao zabavu, a kritike je nisu nimalo uvrijedile.

Violončelistica opernoj pjevačici ne zamjera takav pristup, ali smatra da učitelji trebaju davati ocjene i savjete bez vrijeđanja natjecatelja. Najstrožoj članici žirija Martini Tomčić (38) svidjelo se samo Anino pjevanje na samom kraju pjesme. Secirala ih je jer, kako je rekla, od njih je puno očekivala. Dok je nabrajala zamjerke, Vladi (60) se grčilo lice. Na pozornici se suzdržao, no nakon nastupa show “Zvijezde pjevaju” nazvao je gladijatorskim igrama. 

- Ne shvaćam treba li žiri biti zabavan ili stručan. Ako je zabavan, nasmijali su me, ali ako govorimo o stručnosti, tu smo relativni. Usporediti rock’n’roll i rock isto je kao reći da su opera i opereta isto - smatra Vlado Kalember.

Rock‘n’roll datira iz pedesetih godina kad su scenom vladali Elvis Presley i Buddy Holly, a početak rocka povezuje se s pojavom Beatlesa i Rolling Stonesa. 

- Žao mi je da nismo prošli dalje jer sam uživala. Ne doživljavam to kao poraz nego kao igru - dodala je Ana.

Da su prošli, sljedeće subote Vladi bi za 61. rođendan otpjevala “Happy Birthday” poput fatalne plavuše Marilyn Monroe. Rucner i Kalember ne zamaraju se ispadanjem i posvetili su se obiteljskom životu.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • 24.04.2014.

    Razbit ću televizor ako onaj Kurbaša pobijedi. Taj falša dok priča, a kamoli dok "pjeva".

  • 22.04.2014.

    Martina si je malo puna sebe, ne znam zašto...

  • mjato 22.04.2014.

    ko je u ciloj priči lud? ana iselila, predali papire za razvod, sada žali šta mužu neće čestitat rođendan ko MM, posvetili se obiteljskom životu? čije obitelji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare