To je to što me zanima!

Vlasnica najbolje guze 'skinula' je Messija, sad nosi Beckhama

Na Instagramu je prati više od dva milijuna ljudi, a ona im svakodnevno servira provokativne fotografije. S nekima zaista izluđuje svoje pratitelje, ali ona kaže da joj je cilj da ih razveseli svojim pozama
Vidi originalni članak

Brazilka Suzy Cortez (30) pobijedila je na natjecanju za najljepšu stražnjicu i tako postala Miss BumBum 2019. To joj nije prvi put da je ponijela laskavu titulu, njome se već okrunila i 2015. pa je nakon izbora postala vatrena navijačica Barcelone i nogometaša Lea Messija (32), kojeg je pokušala i 'osvojiti' nekoliko puta.

POGLEDAJTE VIDEO: Suzy odnijela titulu za najbolju stražnjicu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošle godine na guzi je istetovirala njegovo prezime, ali to Messija, koji je oženjen i ima tri sina nije previše uzbudilo. Potom je na trbuhu istetovirala Messijevo lice kako bi stalno bio uz nju, a sad je izgleda odustala od toga da on postane njen. Nakon što se nebrojeno puta fotografirala u dresu s brojem 10 kojeg nosi Messi, sad ga je zamijenila i na sebe navukla onaj Inter Miamija, čiji je vlasnik David Beckham (45).

Ponosno je pozirala s brojem 23, kojeg je inače na dresu nosio David i tako se maksimalno potrudila da je zamijeti bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije. 

- Svi znaju da volim nogomet, a sad u gradu imaju najbolji MLS (op.a. Major League Soccer) tim. Čim dođem u Ameriku, posjetit ću stadion, a nadam se da ću vidjeti i prekrasan Miami Freedom Park također - pojasnila je Suzy.

Na Instagramu je prati više od dva milijuna ljudi, a ona im svakodnevno servira provokativne fotografije. S nekima zaista izluđuje svoje pratitelje, ali ona kaže da joj je cilj da ih razveseli svojim pozama. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': Dean Kotiga radi čokoladne kuglice!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mrTrobec 25.05.2020.

    A i ti si

  • Ghost022 25.05.2020.

    A sta joj je sa zubima? Kao da je marendala petarde

  • PeroMarić 24.05.2020.

    Transvestit sto posto

Komentiraj...
Vidi sve komentare