To je to što me zanima!

Vlatka: Dikan mi je u usta htio gurati čudne predmete

Na predstavljanju knjige 'Život u raju' Vlatka je otkrila kako je Dikan volio gledati porniće u kojima muče žene. Bojala se takvih njegovih maštarija
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos (40) u svojoj je knjizi napisala da nije pristajala na Dikanove perverzne zahtjeve u spavaćoj sobi. On joj je govorio, tvrdi, da je primitivka i da nema pojma.
- Nadam se da si je konačno našao odgovarajući seksualni objekt za svoje mračne potrebe i želje. (Samo se bojim da ne konzumira previše stimulativnih sredstava!) - napisala je Vlatka. Pospremajući njegov stan u Rimu, našla je porno filmove, koji su je šokirali.
- Sve su to bili filmovi u kojima su žene na raznorazne načine mučene. U svojoj sobi na sedmom katu imao je mnoštvo tajnih pretinaca i zaključanih ladica u kojima je držao perverzne rekvizite. Poludio bi od bijesa ako bi netko boravio ondje dok njega nije bilo - piše Vlatka. Dodaje da nema ništa protiv maštovitog seksa.
- Sviđaju mi se ružičaste lisice i igrice koje su u granicama zabavnog, ali nikako zastrašujuće. Igrice koje se sviđaju Dikanu prelaze granicu zabavnog i izazivaju strah - napisala je pjevačica i voditeljica. Dodala je da ju je želio vezati golemim užetom, stavljati joj u usta 'nekakve čudne predmete' i vezati joj ih.
-Nisam pristajala, uhvatio bi me užasan strah - kaže Vlatka.
Nakon nekoliko pokušaja više nije inzistirao i ja sam na to s vremenom zaboravila.
- Ali, iz toga se može zaključiti da bolesno voli kontrolirati žene i podređivati ih žene. U spavaćoj sobi i u životu - zaključuje Vlatka. Ne boji se Dikanove osvete zbog knjige.

Vlatka se ljubila u kabini, a Dikan u blizini gledao robu
Živjeli su odvojeno i Dikan je Vlatku tjerao na seks

Idi na 24sata

Komentari 97

  • gunnerOS 17.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • bogs 17.06.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • Pipoo 17.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare