To je to što me zanima!

Vlatka Pokos branila je Denisa: Divim ti se, zaslužio si pobjedu

Denis je zaslužio ovu pobjedu i puno više od toga, on je simbol snage i borbe za život usprkos svim teškoćama. Bog mu je dao težak križ, ali i blagoslovio toplom i velikom dušom i snagom, kaže Pokos
Vidi originalni članak

Voditeljicu Vlatku Pokos (48) su razbjesnili komentari nekih gledatelja Supertalenta koji govore da Denis Barta (20), pobjednik emisije Supertalent, nije zaslužio pobjedu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Već dulje vrijeme pratim Denisovu nevjerojatnu životnu priču, borbu i uspjeh u medijima. Želim javno pružiti podršku i izraziti divljenje njemu i njegovoj obitelji. Osobito njegovom ocu, toplom i brižnom, kojeg su, pročitah danas, povrijedili negativni, bijedni komentari. Komentari anonimnih bijednika bez talenta, dobrote i ljudskosti. Bez ičeg vrijednog u životu -  napisala je Vlatka na svom profilu na društvenoj mreži.

Pokos je poručila Denisovom ocu Nebojši da se ne obazire na komentare i poručila da mu se divi. Vlatka se i rasplakala koliko ju je dirnula Denisova teška životna priča.

PRATE JE PEHOVI Vlatka Pokos za neuspjehe u životu okrivila je svoj dekolte

- Vaš sin je poseban, a isto tako i Vi i cijela obitelj. Bez vaše ljubavi i podrške on ne bi mogao svoju tešku sudbinu pretvoriti u nešto prekrasno kao sto je glazba i njegov topao glas. Denis je zaslužio ovu pobjedu i puno više od toga, on je simbol snage i borbe za život usprkos svim teškoćama. Bog mu je dao težak križ, ali i blagoslovio toplom i velikom dušom i snagom. Teško je zadržati suze čak i sada kad ovo pišem. I ne, nisu to suze sažaljenja nego i sreće i ponosa i tuge i nade... - kaže Pokos.

- Denisu želim puno, puno koncerata i uspjeha, a cijeloj obitelji šaljem puno zagrljaja i ljubavi iz daleke Kanade - dodala je Vlatka. 

Denis ima 20 godina i rođen je s epilepsijom, autizmom i sljepoćom, a njegova bolest onemogućuje mu da koristi ruke. Zarađenim novcem od sviranja, ne samo na ulicama Sarajeva nego i po kafićima, financira vlastito liječenje epilepsije u Italiji.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 28.12.2018.

    Ja ne znam šta sa tom ženom ne valja.Nema mozga pa ne znam sa čim razmišlja.Svi koji su ih odbili imali su pravo .Ne razumijem uopće sudjelovanje u ovom šou.Svaka čast dečku,svima nam je žao i njega i obitelji,no to nije talent.Sudjelovat može u konkurenciji sa sličnima,ovako su mladi koji zaista imaju talent ostali bez zaslužene nagrade.Bilo je jasno da će za njega glasati svi invalidi iz BIH I HR tim više kad su čuli da će tata podjeliti novac invalidima ...Inače ,zaista divna obitelj i želim im svu sreću..

  • Frankan 20.12.2018.

    denisov otac je pobjednik u ovoj priči, denis neče vidjet novac, a tata če vidjet sve što želi.

  • mark13 19.12.2018.

    Dopeljal bum ja svog prijatelja na sljedeći super talent pa nek reva ... Inaće je šečeraš koji je već 30 god. slijep jer mu je doktor spalil rožnice sa laserom dok je imao trenutnu sljepoču ( fulal je za jednu dekatsku jedinicu na laseru i skuril mu oći ) otkazali su mu oba bubrega tak da već 20 godina hoda na dijalizu. U međuvremenu je završio elektrotehnički fakultet ali posla za njega nema jer stalno pada u šečernu komu a to ko nije nikad vidio izgleda gore nego 5 epi. napada odjednom sa nadljudskom snagom. U međuvremenu je dobil gangrenu na lijevoj nozi koju će mu amputirat uskoro . Na listi je za bubreg već godinama . Znači proživjeti jedan dan ko on je super talent prijavljujem ga sigurno za sljedeći super talent .

Komentiraj...
Vidi sve komentare