To je to što me zanima!

Vlatka Pokos oštro kritizirala turističke djelatnike: 'Sramote nas, varaju goste i nasilni su...'

Ne prezaju niti od fizičkog nasilja i besramnih, primitivnih obračuna naočigled stranih gostiju. Dakako, razlog je novac. Dakako, novca nekima nikad dosta! Isti mentalitet zbog kojeg nam je izbetonirana obala, tvrdi
Vidi originalni članak

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos (51) objavila je na društvenim mrežama poduži status o ovogodišnjoj turističkoj sezoni, ali i o prevarantima koji su je najviše zasmetali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Unatoč iznimno uspješnoj turističkoj sezoni, možemo čitati ovih dana sramotne vijesti o raznim prevarantima koji vrebaju strane goste, ne bi li im odmor u Hrvatskoj učinili 'nezaboravnim'. Ne prezaju niti od fizičkog nasilja i besramnih, primitivnih obračuna naočigled stranih gostiju. Dakako, razlog je novac. Dakako, novca nekima nikad dosta! Isti mentalitet zbog kojeg nam je izbetonirana obala, najvrjednije i najljepše što nam je sudbina dala i što je bogatstvo koje pripada cijelom svijetu i budućim generacijama! - napisala je razočarana Vlatka.

Oštro je kritizirala turističke djelatnike koji bijedno i primitivno kradu često zapanjene goste.

-  Pitam se gdje je represivni aparat koji kažnjava ovakvo divljaštvo koje nam sramoti zemlju, ne samo pojedince? Njima poručujem da ništa, apsolutno ništa neće ponijeti sa sobom kad umru, a ukoliko su pravi katolici i vjernici (što znamo da nisu) trebali bi razmisliti o onome što dolazi poslije. Iza sebe ostavljamo samo ono što smo dali i postigli kao ljudska bića - dodaje.

Za kraj, dodaje da pohlepe ima svugdje, kako u Hrvatskoj, tako i u Kanadi, gdje živi i radi.

- Iz vlastitog iskustva vam mogu reći da se velikodušnost više isplati. Ne samo što se divno osjećate kao ljudsko biće, već se vraća na neočekivane načine. Budite dobri ljudi, budite velikodušni - zaključila je Vlatka.

GOSTOVAO U PODCASTU Dikan prvi put hvali Vlatku: 'Moram priznati na neki način mi je pomogla u liječenju ludila'

Nedavno je objavila fotografiju na kojoj ju je jedan pratitelj optužio da kakva je to žena bez djece.

Odlučila mu je očitati bukvicu pa mu je odgovorila: 

- Tipičan primitivni i prosti balkanski svjetonazor i komentar. Postoje, nažalost, i medicinski razlozi zašto neke žene nemaju djecu, iako ih žele. Vašem malom, mizogino/talibanskom mozgu to nije palo na pamet, zar ne? I ne, nismo manje vrijedne zato što nismo biološke majke.

POGLEDAJTE VIDEO: INFLUENCERICA SARATKD U SERIJALU 'MOJ PUT'

Idi na 24sata

Komentari 68

  • 25.08.2021.

    Dugo se nije javila moralna vertikala Hrvatskog društva

  • majmunaš 25.08.2021.

    Ma!

  • 24.08.2021.

    U pravu je. Pohlepa ljudska je uništila nasu obalu i to trajno….nažalost neće se zaustaviti samo od sebe…

Komentiraj...
Vidi sve komentare