Obavijesti

Show

Komentari 53

Dikan prvi put hvali Vlatku: 'Moram priznati na neki način mi je pomogla u liječenju ludila'

Dikan prvi put hvali Vlatku: 'Moram priznati na neki način mi je pomogla u liječenju ludila'
13

Vezu su započeli 2001. godine, samo godinu dana nakon smrti njegove supruge Ene. Tada 31-godišnja Vlatka zaljubila se u 58-godišnjeg Radeljaka. U knjizi 'Život u raju' voditeljica je opisala njihov zanimljiv brak

VIDEO

Josip Radeljak (78), poznatiji kao Dikan, gostovao je u jednom od najpoznatijih hrvatskih podcasta, Podcast Inkubator, u kojemu je progovorio o teškom odrastanju, poslu te svim bivšim ljubavima. U intervjuu dugom tri sata i 18 minuta, Dikan se osvrnuo i na smrt voljene supruge Ene Begović koja je preminula prije više od 20 godina u teškoj prometnoj nesreći.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Dikan i misteriozna plavuša 01:41

Tragična smrt

Na Veliku gospu 2000. godine, u 'Grand Cherokee' terenac ukrcali su se Josip Radeljak, njegov sin Leo, Enina majka Tereza Begović i Ena sa jednomjesečnom kćeri Lanom. Krenuli su na ručak k Radeljakovoj prijateljici Bosiljki Vidović na otoku Braču. Automobilom je upravljao neiskusni Leo koji je promašio Bosiljkinu kuću te nastavio voziti uskim, strmim putem između vikendica. 

Leo se zakačio na kamen i razbio maglenku, stoga je Josip inzistirao da preuzme volan. Obojica su izašla iz automobila koji je počeo nekontrolirano kliziti unatrag. Terenac je završio u provaliji. Iz nesreće je ozlijeđena izašla Tereza, kao i malena Lana, no Ena je ispala iz auta i zadobila frukture lubanje te ozljede mozge zbog kojih je ubrzo preminula. 

24sata

Nakon tragedije, uslijedilo je suđenje koje je trajalo do 2007. godine. Leo Radeljak oslobođen je krivnje, a za nesreću je bio kriv neispravan mijenjač na džipu. 

Dikanova i Enina kći Lana, koja je u dobi od 45 dana preživjela stravičnu nesreću, danas je prelijepa 21-godišnjakinja koja se bavi menadžmentom. Kako je otkrio ponosni otac, nedavno je završila fakultet i došla iz Milana u Hrvatsku. Iako joj svi govore kako jako nalikuje na pokojnu glumačku divu, ona se nije odlučila ići njezinim stopama.

Drama za dramom

Ipak, uz sve priče ovog osebujnog poduzetnika, javnost je najviše šokirao njegov brak s voditeljicom Vlatkom Pokos (51).

Vezu su započeli 2001. godine, samo godinu dana nakon smrti njegove voljene supruge Ene. Tada 31-godišnja Vlatka zaljubila se u 58-godišnjeg Radeljaka. U knjizi 'Život u raju' objavljenoj u 2010. godini, voditeljica je opisala njihov brak, koji je bio i više nego zanimljiv.

saloon

- Ja moram biti zahvalan toj Vlatki jer ona je imala dovoljno hrabrosti da stupi u vezu sa mnom. U vezu sa ludim, s čovjekom koji je potpuno u mraku. Moram priznati, ona mi je na neki način pomogla u liječenju mog ludila - rekao je Radeljak u podcastu. 

Dikan dužan pola milijuna kuna za sudske troškove: On je sad sirotinja, sve je prebacio na sina
Dikan dužan pola milijuna kuna za sudske troškove: On je sad sirotinja, sve je prebacio na sina

Vlatkina knjiga Dikanu se nije nikako svidjela, a još manje cijela priča koju je ispričala.

- Svašta je ona tu nadrobila, ali tim bolje zato što naravno svatko tko je pročitao knjigu je rekao 'ti si luda' - dodao je. 

Dikan je za kraj još jednom ponovio razlog njihovog razvoda: 

- Pa nisam ja nju potjerao na ulicu zato što sam lud, već zato što mi je tukla dijete. 

Vlatka Pokos: 'Nisam vidjela Lanu od njene sedme godine, ali mislim o njoj baš svaki dan...'
Vlatka Pokos: 'Nisam vidjela Lanu od njene sedme godine, ali mislim o njoj baš svaki dan...'

Cijeli podcast možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu