To je to što me zanima!

Vlatka Pokos otišla na policiju i s osmijehom na licu poručila: 'Ustašofilski brod je prijavljen'

Na splitskoj rivi nalaze se brojni štandovi, koji nude razne izlete brodom, a među njima i 'Udruga malih brodara Splita'. Šokantno je vidjeti da se na njihovom brodu nalazi slovo 'U', pisala je nedavno Vlatka
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos (53) je nakon što je u Splitu vidjela brod s velikim slovom U na sebi, otišla u policijsku postaju i obavila, kako je podijelila na društvenim mrežama, građansku dužnost.

PROBLEMI VLATKE POKOS Pokos se požalila: 'Zna se kazna za promoviranje ustašluka. A meni Instagram makne objave'

- Ustašofilski brod prijavljen - napisala je u opisu storyja na kojem se vidi kako pozira ispred II. Policijske postaje u Splitu.

Nedavno je s pratiteljima podijelila koliko ju je razljutilo kada je ugledala taj brod.

- Na splitskoj rivi nalaze se brojni štandovi, koji nude razne izlete brodom, a među njima i 'Udruga malih brodara Splita'. Šokantno je vidjeti da se upravo na njihovom brodu nalazi zločinačko, ustaško slovo 'U', pod čijom simbolikom su u Drugom svjetskom ratu u Hrvatskoj ubijene desetine tisuća ljudi - započela je Vlatka u objavi, a zatim napisala da je to marketinški potez koji slavu crnu boju.

UZNEMIRENA Pokos se ponovo obratila zbog turističkog broda: 'Ovo je za sve one koji me nazivaju ludom...'

- Licemjerno pozivaju ljude imenom '4U' ('For You', što u prijevodu znači 'Za tebe'), što bi trebalo značiti 'Za tebe/vas', ali nije jasno uključuje li to 'crnce', Židove, Rome i sve one koji nisu čistokrvni Arijevci, poput onih koji su osmislili ovaj 'divan' marketinški potez?! Koji slavi upravo CRNU boju zločinaca na svom brodu - dodala je tada i rekla da će prijaviti sve policiji, što je i napravila.

Podsjetimo, Vlatka se vratila u domovinu i pronašla je posao u luksuznom hotelu na Zapadnoj obali, 'Hotel Ambasador'. Tamo je na poziciji concierge-usluge, a mi smo je ugledali dok smo pili kavu na terasi s pogledom na more, a na sebi je imala radnu hotelsku odjeću.

Malo nakon nazvali smo Vlatku da je pitamo kako je na poslu, ali svoje novo radno mjesto nije željela komentirati.

- Ne želim to komentirati, ne zanimaju me hrvatski mediji – poručila nam je Vlatka tada.

Nikad nije kasno za novi početak Vlatka Pokos vrijedno zasukala rukave i zaposlila se u splitskom hotelu: Ne želim to komentirati

Kako je doznala Slobodna Dalmacija, angažirali su ju jer ima sve potrebne kvalitete potrebne za posao savjetovanja klijenata vezano uz njihove želje tijekom boravka u Splitu i u 'Ambasadoru'.

- Elokventna je i 'oboružana' aktivnim znanjem nekoliko svjetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok stupanj motivacije, a ni ugodna vanjština svakako nije na odmet. Pokosino radno mjesto u smislu mikrolokacije jest aula hotela gdje ima svoj prostor koji ipak nije office, nego ležernija varijanta, 'mala uvala' u kojoj osluškuje prohtjeve gostiju. Najčešće je riječ o organizaciji evenata, nekih intimnijih proslava i sličnih pothvata tijekom boravka - ispričali su iz hotela.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Pepkica 04.11.2023.

    Udbofilska štraca!!

  • lily A 05.08.2023.

    Kod nas oluja kisa pada

  • 05.08.2023.

    Jebem ti mrtvu majku da ti jebem kurvo srpska!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare