To je to što me zanima!

Vlatka Pokos snimila seksi editorijal za FHM na Čiovu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Voditeljica je ponosna što se sa 40 godina može slikati u kupaćem kostimu ili polugola. Kaže da nikada nije bila vulgarna pa neće postati ni sada
Vidi originalni članak

Mladi dečki daju mi komplimente da dobro izgledam pa rekoh 'zašto ne', kroz smijeh je Vlatka Pokos (40) prokomentirala skidanje za časopis za muškarce FHM. Pozirala je na otoku Čiovu u Laganini beach klubu pred fotoobjektivom Marka Zirduma u kupaćem kostimu i toplesu, prenosi Exkluziv. Vlatka je rukama prekrivala gole grudi i pokazala seksi tijelo. Voditeljica kaže da u svom golišavom editorijalu ne vidi ništa novo te da joj ne trebaju nikakve pripreme za snimanje. Ponosna je što se sa 40 godina može slikati u kupaćem kostimu ili polugola, a da to lijepo izgleda. Vlatka kaže da nikada nije bila vulgarna pa da to neće postati ni sada. Nije željela da to bude modni editorijal jer su danas većinom svi retuširani, a ona cijeni prirodnost. - - Inzistirala sam da snimanje bude na plaži. Fotografije nagog ženskog tijela u prirodi mi nisu vulgarne već lijepe. Skinula bih se i za Playboy, ali za primjerice 150.000 eura - kaže Vlatka.
Misli da je sada u najboljim godinama jer je, kako kaže, mlada i lijepa te ima puno životnog iskustva, poslovnog i privatnog, a to smatra neprocjenjivim. Sigurna je da će joj se dogoditi ljubav, no ukoliko to ne bude nešto lijepo i intenzivno, radije bira biti sama.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • samoNiks 19.08.2012.

    mmmmmmmm,koja mačka,dođi kod mene vlatka,da te slikam dok se skidaš ,hehe

  • Lecter 05.08.2010.

    Šta mislite, da li je gutala Dikanu?!

  • Bole top 05.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare