To je to što me zanima!

Vlatka Pokos vodila reviju na kojoj je Dino Bubičić bio model

U ponedjeljak navečer u trgovini Stiefelkoning u Ilici na ekskluzivnoj modnoj reviji okupile su se brojne poznate manekenke. Predstavljena je najnovija kolekcija obuće
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos vodila je program modne revije, a Dino Bubičić nosio je reviju u ponedjeljak navečer u trgovini Stiefelkoning u Ilici. Ponašali su se strogo profesionalno iako su bili u vezi koja je završila ružnim prekidom. Kad je revija završila, svatko je bio na svojoj strani trgovine. Oboje su davali intervjue, nisu se pozdravljali pred ostalima ni gledali. Vlatka nije imala komentara, a Dino je rekao da su se pozdravili u backstageu. 

U Stiefelkoningu predstavljena je nova kolekcija obuće proljeće/ljeto 2012. modnih kuća Gucci, Prada, Casadei, Dior i mnogih drugih. Reviju su nosile Vedrana Linardić, Antea Kodžoman, Tina Katanić i Ines Španja.  

Na reviju je iz Amsterdama stigla Maja Curavić, rođakinja Kristijana Curavića, gdje je proglašena za prvu pratilju izbora Miss Multiverse. Izbor je specifičan po tome što godine nisu bitne. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • chimpa29 21.03.2012.

    Sviđa mi se Vlatkin stil, ima izgrađen stil, a to nema bilotko...

  • Bestia feroce 20.03.2012.

    I ja sam bila na fešti i moj bivši od prije 18god.i šta sad???Ako ga opet vidim usmjerite me da znam šta da radim!!!

  • imba 20.03.2012.

    i?

Komentiraj...
Vidi sve komentare