To je to što me zanima!

Vlatka Pokos zavapila iz daleke Kanade: 'I mene su zlostavljali'

Bivša televizijska voditeljica koja studira i radi u Kanadi kaže kako trenutačno nema vremena za pisanje, ali od ideje o pisanju svojih najtežih životnih iskustava neće odustati
Vidi originalni članak

Žene koje diljem svijeta progovaraju o nasilju potaknule su me da napišem knjigu o traumama i poniženjima koje sam i sama prolazila, rekla nam je Vlatka Pokos (47). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivša televizijska voditeljica koja studira i radi u Kanadi kaže kako trenutačno nema vremena za pisanje, ali od ideje o pisanju svojih najtežih životnih iskustava neće odustati. 

SKANDALI 2017. Vlatka i Dikan opet ratuju, a Lidijina guza izazvala rasprave

Vlatka je kaže šokirana negativnim komentarima koje je zaradila na račun promicanja vrijednosti koje je objedinila Istanbulska konvencija, a o čijoj se ratifikaciji u Hrvatskoj polemizira već danima.

-  Pa svatko može pročitati taj dokument, no kod nas ljudi više ne čitaju - ogorčena je Pokos. Svoje je traume podijelila s obožavateljima. 

OGORČENA JE Radeljak ne popušta: Vlatki će uzeti sve što ima u Kanadi?

- Nažalost, i sama sam tijekom života bila izložena verbalnom i fizičkom zlostavljanju. Teško je kad se nemaš kome obratiti za pomoć - zaključila je Pokos.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • Pometalo 20.04.2018.

    Vlatka prestani nas zlostavlja,bum te tužil

  • merida_1 13.04.2018.

    Koju to imovinu ona ima u Kanadi,nije ni došla a već priča o njenoj imovini,slabo će se mali iz toga namirit..

  • 20.03.2018.

    na temelju cega mi brisete komentare u kojima nema vulgarnih rijeci. ako imate ista u glavi i medu nogama odgovorite na pitanje ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare