To je to što me zanima!

Voditelj 'Catfisha' optužen za zlostavljanje: 'Ovo je suludo'

Sudionica emisije tvrdi da je voditelj upotrebljavao fraze kojima je aludirao na seksualni odnos s njom. Također ju je uvjeravao da ona zapravo nije lezbijka
Vidi originalni članak

MTV televizija je stopirala snimanje reality show 'Catfish' jer je njegovog voditelja i producenta Neva SchulmanA (33) jučer za seksualno zlostavljanje optužila Ayissha Morgan, piše američki magazin Time. 

Ayissha je prije tri godine sudjelovala u snimanju emisije, a na YouTube je postavila video u kojem tvrdi da se Nev prema njoj neprofesionalno ponašao. Tvrdi da je voditelj upotrebljavao fraze kojima je aludirao na seksualni odnos s njom, te da ju je više puta 'maltretirao' pitanjima o njezinoj seksualnoj orijentaciji. Također ju je uvjeravao da ona zapravo nije lezbijka. 

- Takve optužbe shvaćamo vrlo ozbiljno pa ćemo, dok se situacija ne razjasni, stati sa snimanjem showa. - rekao je glasnogovornik MTV-a u svom priopćenju. Voditelj je istaknuo kako ima sreće što je više njegovih kolega bilo s njim i Ayisshom u to vrijeme, a nikome od njih nije problem reći istinu o tome što se stvarno događalo. Dodao je kako su njezine optužbe sulude. 

- Uvijek sam bio otvoren u vezi svog privatnog života i sigurno bih preuzeo sve posljedice za bilo kakvo što loše, ali nikoga nisam seksualno uznemiravao - istaknuo je Schulman. Nev je, uz Maxa Josepha (36) suvoditelj showa 'Catfish' na MTV televiziji od 2012., a ideju za emisiju su dobili od istoimenog dokumentarca koji su zajedno i producirali. 

Emisija prati dva voditelja koji razotkrivaju prevare na društvenim mrežama. Naime, puno ljudi preko interneta pomoću lažnih profila pokušavaju pronaći dečka ili curu te zavaravaju ljude s kojima ulaze u vezu. Voditelji pomažu žrtvama da razotkriju prevarante. 

Schulman je od 2017. u braku sa spisateljicom Laurom Perlongo i imaju kćer Cleo James (1). 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tallija 19.05.2018.

    super su decki i super im je emisija koju rade

  • Big💥Bang 18.05.2018.

    Kolike razmjere je preuzelo ovo "zlostavljanje", da bi mi baš bilo drago da ovakve i slične dožive obrnuto zlostavljanje, tj. da ih nitko ni štapom ne želi dodirnuti.

  • 18.05.2018.

    Ma super, dovoljno je ocito da se zena nabaci blatom na muskarca i dodje do love. Prebijedno

Komentiraj...
Vidi sve komentare