To je to što me zanima!

Voditelj Mišuri darovao cvijeće pa ga je 'napao' njezin dečko

Šibenčanka Antonija trenutačno igra u francuskom Toulouseu. Tijekom gostovanja u emisiji L'Expresso na francuskoj televiziji voditelj ju je iznenadio buketom cvijeća
Vidi originalni članak

Hrvatska košarkašica bila je gošća emisije L'Expresso na francuskoj televiziji. Voditelj se odlučio malo našaliti pa je na početku razgovora Antoniji Mišuri (25) darovao cvijeće, nakon čega je u studio 'uletio' njezin dečko Marko te se postavio kao da prijeti voditelju. Riječ je bila o šali pa su se svi dobro nasmijali. Tijekom intervjua Antonija je otkrila da joj je gode komplimenti na račun izgleda, ali da je ona prije svega košarkašica. Trenutačno igra u francuskom Toulouseu. 

- Cijeli život treniram, a svejedno je moj izgled u prvom planu. Ja sam prije svega košarkašica, voljela bih kad bi me ljudi pamtili po tome - rekla je Antonija te dodala kako je u Francusku došla profesionalno igrati košarku. 

- Imamo mladu ekipu, treba nam vremena da se uigramo. Ova je liga jača od hrvatske. Ako se tu dokažeš, znači da nešto i vrijediš - zaključila je Šibenčanka. 

Video njezinog gostovanja u emisiji možete pogledati OVDJE. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • filip6 18.11.2013.

    Taj njezin dečko se ponio kao totalna seljačina

  • trunkica 18.11.2013.

    Ovaj njezin Marko - ili je tamo iz nekakvih planina u zaleđu Šibenika, ili je bolesnik kad ne može podnijeti da mu djevojci voditelj daruje cvijeće. Pa nije joj skinuo krunu s glave, jer ju, hvala bogu, nema. Inače, ništa posebno lijepa, osim što je sportašica pa je zato poznata (uz put se htjela baviti politikom, ali mislim da je na vrijeme skužila da to ipak nije za nju)

  • bubamara2103 18.11.2013.

    Znate onaj osjećaj kad vam je neugodno zbog nekog drugog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare