To je to što me zanima!

Voditeljica Anita u 'Ljubav je na selu' našalila se s Damirom, on zbunjen: 'Pa ja sam na moru'

'Anita ovdje iz 'Ljubav je na selu'. Mi smo pred tvojom kućom, nitko nam ne otvara…', rekla je Anita, na to je zbunjeni Damir rekao da je on na moru, a Anita mu je rekla da će mu vijest ipak reći telefonom
Vidi originalni članak

Počela je nova sezona ljubavnog showa 'Ljubav je na selu', a prvo su farmeri dobili svoja pisma i saznali da li će upoznati svoje djevojke. Voditeljica Anita je tražila farmera Damira kod kuće, no on je bio na moru pa su razgovor obavili telefonom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anita je nazvala Damira koji je bio na moru, a odmah na početku mu je krenula javljati tužne vijesti da nije prošao dalje.

- Anita ovdje iz 'Ljubav je na selu'. Mi smo pred tvojom kućom, nitko nam ne otvara…- rekla je Anita,

Na to je zbunjeni Damir rekao da je on na moru i da je otišao malo na godišnji odmor, a Anita mu je rekla da će mu vijest ipak reći telefonom.

- Mislila sam ti doći priopćiti tužnu vijest da nisi prošao. Dobro je da si na moru da se ipak malo utješiš, da takve loše vijesti primiš u lijepom okruženju - rekla je Anita.

VEČERAS PRVA EPIZODA Kreće nova sezona hit showa 'Ljubav je na selu': 11 farmera u potrazi je za srodnom dušom...

Damir je već prihvatio svoju sudbinu, ali upravo u tom trenutku mu je Anita priznala da se našalila s njim i da ipak ide dalje.

- Bi li te utješilo da ti kažem da si se šalio i da si ipak prošao dalje? - dodala je voditeljica, a Damir se odmah razveselio i priznao da drhti od sreće.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • šišaj 10.05.2022.

    Ovaj je završio večernji faks...Ima znanje za osmi razred osnovne...

  • šišaj 10.05.2022.

    Ovaj samodopadni lik Damir opet bi besplatno turpijao...Lik je odbojan do bola...

  • Dagi 66 10.05.2022.

    hhhhha a kamermani kod njega 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare