Obavijesti

Show

Komentari 29

Kreće nova sezona hit showa 'Ljubav je na selu': 11 farmera u potrazi je za srodnom dušom...

Kreće nova sezona hit showa 'Ljubav je na selu': 11 farmera u potrazi je za srodnom dušom...
12

Muškarci su se odlučili prijaviti u show u kojem se nadaju pronaći partnerice za cijeli život, a većina ih želi otvorenu, iskrenu i simpatičnu ženu

VIDEO

Danas počinje nova, 14. sezona popularnog showa 'Ljubav je na selu', a čak 11 farmera odlučilo je pokušati pronaći ljubav. U kratkim najavama predstavili su se, a među njima ima zanimljivih kandidata! među ostalima nam stižu bivši FBI-ovac, građevinac i umirovljeni vozač dizalice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ines Petrić na 'Poligrafu' 12:28

Ivo Lepeš (74) povratnik je iz Amerike, gdje je proveo gotovo šezdeset godina. Završio je studij prava u Phoenixu, a zatim dugo godina radio i za FBI. Sad je u mirovini, jako je društven i smatra da je samoća najgora za čovjeka. Ivo u showu traži novu ljubav, a volio bi da je žena s kojom će provesti ostatak života iskrena, inteligentna i samostalna. Ivo je do sada bio u braku 16 godina, nakon kojeg je ostao udovac, a kasnije je bio i u desetogodišnjoj vezi.

Iz mjesta Milna na Braču dolazi Nenad Lekšić (55) koji se može pohvaliti vlastitim OPG-om s maslinama i mandarinama. Osim mnoštva stabala o kojima svakodnevno vodi brigu, Nenad drži i domaće životinje, a slobodno vrijeme provodi u ribolovu. Nenad je u braku bio 30 godina, no zbog neslaganja on i bivša supruga odlučili su svatko poći na svoju stranu. Traži ženu između 30 i 40 godina koja će biti uz njega, pomagati mu u poslu, nema djecu te je visoka i elegantna.

Ante Brčić (47) za sebe kaže da nema mana, a dolazi iz mjesta Brčići koje je udaljeno 30-ak kilometara od Splita. Ante je emotivan i pošten, a upravo su to osobine koje traži u budućoj partnerici, dok mu fizički izgled nije toliko važan. Radi kao vozač i dostavljač u trgovini, a u slobodno vrijeme boća, pjeva i karta se s prijateljima.

Iz Milinca kraj Đakova u showu je odlučio pronaći ljubav Zdravko Tomešić (39), vodoinstalater koji radi u poljoprivredi. Kako kaže, veze mu nisu uspijevale jer su se djevojke uvijek htjele preseliti iz sela u grad.  Zdravko bi volio da je njegova buduća crnka ili plavuša te da ima između 33 i 37 godina.

27-godišnji Tomislav Skejić dolazi iz Srijana kraj Omiša, a od partnerice očekuje uzajamno razumijevanje i poštovanje. Veze mu do sad nisu išle jer su mu djevojke radile iza leđa, a najviše ga smetaju laži. Tomislav radi u autopraonici te se s ocem bavi seoskim turizmom, a slobodno vrijeme provodi na nogometu i u teretani koju ima kod kuće.

Darko Rožić (57) iz Karlovca, a strastveni je ljubitelj motora. Radi kao građevinac, a na svom imanju brine o svinjama, kokošima, vrtu i voćnjaku. U braku je bio 34 godine, a od buduće djevojke traži da bude poštena i dobra u duši, srednje građe i crne kose. Želi ženu koja će mu pomagati, jer mu je najgore kad dođe doma, a nitko ga ne dočeka. 

Inženjer strojarstva Damir Toplek (45) dolazi iz Ivanovca kraj Čakovca gdje živi s roditeljima. Damir je sportski tip, a obožava se družiti i partijati do jutra. Najduža veza mu je bila 13 godina, a za djevojku s kojom je tad bio smatra da mu je sa svoju odabranicu bi želio da bude jednostavna, srdačna, spontana i simpatična, a volio bi postati otac.

Branko Stanša (65) dolazi iz Velikog Trojstva nedaleko od Bjelovara gdje se vratio prije nekoliko godina iz Švicarske. Prije tri godine izgubio je suprugu s kojom je bio 34 godine, a sad smatra da je pravo vrijeme za novu ljubav. Radio je kao vozač dizalice, a sad vrijeme provodi u vinogradu i voćnjaku, te s prijateljima na druženju.

Krunoslava Pavlakovića (49) iz Cvetkovića kćer je prijavila u emisiju, a on radi u drvnoj industriji. Bio je u braku 22 godine, no zbog neslaganja sad je samac i u potrazi je za ljubavi. Krunoslav bi volio da mu je partnerica njegovo godište ili starija, te da se međusobno poštuju i razumiju.

Josip Ranogajec (24) dolazi iz Siska, a odlučan je u tome da će u emisiji pronaći ljubav i osnovati obitelj. U slobodno se vrijeme bavi vinogradom, voćnjakom i kokošima, a zaposlen je kao skladištar.

Bahra se vraća u 'Ljubav je na selu': Ove sezone neću tražiti ljubav, imam novu karijeru!
Bahra se vraća u 'Ljubav je na selu': Ove sezone neću tražiti ljubav, imam novu karijeru!

Od buduće partnerice očekuje da je pristojna, opuštena i zabavna, a po mogućnosti i crnka.

Milan Milinković (45) iz sela Oteš kraj Gospića, ima 45 godina i radi na održavanju cesta u Lici. Ne podnosi laži i prevaru, a u slobodno vrijeme brine se o vrtu i domaćim životinjama. Imao je jednu dužu vezu od osam mjeseci, a traži ženu za sebe za cijeli život.

Farmerima dolaze pisma kandidatkinja koje bi ih željele upoznati, a potom će ih oni ugostiti na svojim farmama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...