To je to što me zanima!

Voditeljica Ciglenečki na Dori je zablistala u dvije mini haljine

Zgodna voditeljica Maja Ciglenečki prvo je nosila kratku bijelu haljinu s duljim 'plaštom' sa strane. Iskombinirala ju je sa zlatnim štiklama i upečatljivom zlatnom ogrlicom
Vidi originalni članak

Voditeljica Maja Ciglenečki sinoć se prvi puta okušala na pozornici Dore, a gledatelje je oduševila svojim modnim kombinacijama. 

'MOGLA SAM I JA NA DORU...' Gledatelji zgroženi nastupima s Dore: 'Imat ću traume od ovog, koliko kreštanja i falšanja!'

Maja je u večeri promijenila dvije haljine. Zgodna voditeljica prvo je nosila kratku bijelu haljinu s duljim 'plaštom' sa strane. Iskombinirala ju je sa zlatnim štiklama i upečatljivom zlatnom ogrlicom. 

Kasnije je Maja obukla još jednu mini haljinu koja je pokazala njezine fantastične noge. Bila je riječ o crvenoj haljini s velikom mašnom na ramenu. 

Prisjetimo se, voditeljica je prošle godine također imala posebnu ulogu na Eurosongu; čitala je rezultate koje je hrvatski žiri dao konkurentima. Rekla nam je da joj je posebna čast voditi Doru. 

- Doru pratim od malih nogu, kada sam u tablice upisivala ocjene koje smo pjesmama dodjeljivali brat, mama, tata i ja. Ocijenila bih se kao obožavateljica Dore 9/10. Pratim je iz godine u godinu, preslušavam sve pjesme i gledam kako je vodstvo osmislilo aktualno izdanje manifestacije. Uvijek sam u toku, ali zasigurno ima i većih fanova od mene - kaže nam.

VELIKI JE FAN Maja Ciglenečki: 'Iznenadio me poziv da vodim Doru! U mojoj se obitelji to prati svake godine'

Maja od 2019. vodi omiljenu HRT-ovu emisiju, 'Dobro jutro, Hrvatska', a uz to vodi uređuje emisiju na Hrvatskom radiju. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Aglaonema 23.02.2024.

    Lijepa žena u ruznim haljinama.

  • gklosman 23.02.2024.

    Simpaticna je Maja!

  • 23.02.2024.

    Maja je baš osvježenje .

Komentiraj...
Vidi sve komentare