To je to što me zanima!

Voditeljica Eurosonga otkrila da je pozitivna na koronu nakon što joj je pozlilo tijekom finala

Pausini je Eurosong vodila s Alessandrom Cattelanom i Mikom, a tijekom glasovanja je odjednom nestala pa se kasnije oglasila na društvenim mrežama da joj je pozlilo od stresa
Vidi originalni članak

Voditeljica ovogodišnjeg Eurosonga u Torinu, talijanska pjevačica Laura Pausini (48), otkrila je da je pozitivna na Covid-19 i da joj je upravo zbog toga pozlilo tijekom prijenosa uživo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da, zaista nešto nije bilo u redu. Od subote se ne osjećam dobro. Mislila sam da je to uzrokovano nagomilanim umorom, ali nije bilo tako. Upravo sam doznala da sam pozitivna na koronavirus zbog čega sam izolirana i ne mogu putovati - napisala je te dodala da zbog toga neće moći sudjelovati na koncertu Amor a la Música na Floridi.

Pausini je Eurosong vodila s Alessandrom Cattelanom (42) i pjevačem Mikom (38), a tijekom glasovanja je odjednom nestala pa se kasnije oglasila na društvenim mrežama da joj je pozlilo od stresa. 

VRATILI SE DOMA VIDEO Fanovi Kalush Orkestra na granici dočekali pobjednike i zapjevali njihovu pjesmu

Sada je otkrila da nije bilo zbog stresa već je pozitivna na koronu te se trenutačno nalazi u samoizolaciji.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Putinoljub 20.05.2022.

    previše je gledala u dugine boje pa joj se zavrtilo

  • tuti fruti 13 20.05.2022.

    Ma voditelji su bili za nulu.

  • 20.05.2022.

    Trebali bi svi koji su bili na Eurosongu u karantenu i njihovi kontakti zadnjij 14 dana!!! Bez iznimke! Mjere su mjere i trebamo se pridrzavati,ne zelim biti izlozen tom prokletom virusu od kojeg temperatura skoci sa 36.5 na 37!

Komentiraj...
Vidi sve komentare