To je to što me zanima!

Voditeljica HRT-a oprostila se od Gašparca: 'Bio je moj najbolji prijatelj, silno će mi nedostajati'

Silno će mi nedostajati, ali zauvijek će živjeti u lijepim uspomenama koje čuvam u svom srcu, rekla nam je voditeljica Ivana Vilović koja je s Jurom Gašparcem surađivala na televiziji
Vidi originalni članak

Na božićno jutro stigla je tužna vijest da je preminuo kolekcionar i televizijski voditelj Jura Gašparac (54). Publika ga najviše pamti po emisiji 'Lov na antikvitete', a najdraži su mu antikviteti bili upravo božićni.

U sklopu HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' vodio je rubriku 'Priče od davnina'.

U 85. GODINI Preminuo Boro Jovanović, jedan od najvećih hrvatskih tenisača

Ostala bez najboljeg prijatelja

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Ivana Vilović pogođena je odlaskom najboljeg joj prijatelja s kojim je družila i na televizijskim snimanjima. Pamtit će ga kao čovjeka vedrog duha i ljubitelja umjetnina.

- Vijest sam saznala od njegove sestre Ankice s kojom sam često u kontaktu. Jura je bio veliki poznavatelj povijesti umjetnosti, strastveni kolekcionar umjetnina, ali i sjajan suradnik s kojim sam godinama radila u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. Jura je bio i moj najbolji prijatelj, čovjek koji je volio život, druženja, koji je plijenio svojim vedrim duhom, srdačnosti i gromoglasnosti kojom bi ispunio svaku prostoriju u koju bi ušao. Silno će mi nedostajati, ali zauvijek će živjeti u lijepim uspomenama koje čuvam u svom srcu - rekla nam je Ivana.

'Bio je inteligentan, načitan...'

Jurin prijatelj Đelo Jusić Jr. na svom mu je Facebook profilu posvetio objavu, a nama je ispričao koje će njegove osobine najviše pamtiti.

- Jutros sam saznao od zajedničke prijateljice. Duže vrijeme smo znali da je jako teško bolestan, ali smo vjerovali u njega i njegovu kako psihičku, tako i fizičku snagu. Jura je bio jedan izuzetno ugodan i urođeno uglađen gospodin, duhovit, inteligentan, načitan... Osoba uz koju niste mogli ostati bez tema za razgovor. Jako će faliti i ovim putem želim izraziti duboku sućut obitelji - poručio je Đelo.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • liliZG2.0 25.12.2023.

    šteta, emisije su mu uvijek bile interesantne i zabavne, privlačile su i mlade gledatelje koje inače ne interesira povijest, kultura i umjetnost ,.... jedan jedini , neponovljiv.

  • lanai goga 25.12.2023.

    Dobri duh grada zagreba i cuvar bastine pocivao u miru dragi jura takvog majka rodi od hiljade 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare