To je to što me zanima!

Voditeljica iznenadila publiku u 'vrućem' minjaku, dekolteu i s češnjakom: To je protiv vampira

Spomenutu izazovnu kombinaciju Jovana je nosila u emisiji 'Novo Jutro' u subotu, a dok su neki gledatelji zadovoljno promatrali svaki kadar emisije, mnogima se ipak nije svidio njezin odabir
Vidi originalni članak

Ultra kratke crne hlačice, duboki dekolte i jakna s perjem. Voditeljica televizije Pink, Jovana Jeremić (30) odjevnim kombinacijama sve češće privlači pažnju publike.

Spomenutu izazovnu kombinaciju Jovana je nosila u emisiji 'Novo Jutro' u subotu, a dok su neki gledatelji zadovoljno promatrali svaki kadar emisije, mnogima se ipak nije svidjelo njezin odabir.

Zanimanje publike jednako tako privukao je i češnjak koji se nalazio na njenom stolu.

- Ovaj češnjak ne smije dirati nitko iz studija, štiti me od energetskih vampira - ispričala je voditeljica ponosno se igrajući s njim u ruci.

PRIKLADNO ZA JUTARNJU EMISIJU? Srpska voditeljica postala hit na internetu zbog svog kostima: 'Power Rangersi? Prezervativ?'

Ona je prije mjesec dana u emisiju obukla  zeleni kostim s rukavicama, koji je uz to u gornjem dijelu i proziran, zbog čega je postala predmet šale na društvenim mrežama.

Voditeljicu su mnogi usporedili s Power Rangersima, mentol bombonom, dezodoransom, prezervativima...

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Linz 29.11.2021.

    Nilski konj je koristan jer čisti vodene prolaze začepljene papirusom i drugim raslinjem, ali zna činiti i veliku štetu usjevima. Njegov izmet pomaže razvoj planktona kojima se hrani riba. Pod vodom može izdržati oko četiri minute, a zna i prelaziti kraće udaljenosti hodajući po dnu rijeke potpuno uronjen. Domorodci cijene njegovu mast, koju rabe kao zamjenu za loj, mast i maslac !!!

  • 29.11.2021.

    Pa na pinku je, tamo ništa nije previše.. a i diže gledanost i još nešto...

  • 29.11.2021.

    Izgleda starije od samo 30

Komentiraj...
Vidi sve komentare