To je to što me zanima!

Voditeljica Jelena Glišić ljubi splitskog poduzetnika, sreću je pronašla ubrzo nakon razvoda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Krajem prosinca Jelenu se navodno često moglo vidjeti u Splitu kako šeće sa svojim novim odabranikom. O misterioznom muškarcu ne zna se puno, a zaposlen je u obiteljskoj tvrtki
Vidi originalni članak

Nakon razvoda od lošinjskog poduzetnika, HRT-ova voditeljica Jelena Glišić (36) je u vezi s nekoliko godina mlađim splitskim poduzetnikom Antom Borovinom, saznaje RTL Exkluziv.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Voditeljicu smo gledali u HRT-ovim emisijama 'Loto', 'Auto Market' i 'Klub 7'. Krajem prosinca Jelenu se često moglo vidjeti u Splitu kako šeće s novom ljubavi, a mladi poduzetnik zaposlen je u obiteljskoj tvrtki, piše RTL.

Bivša Miss Universe i voditeljica prošle godine se rastala od lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića, a sada je našla novu ljubav. 

SJEĆATE LI SE SPLIĆANKE? Prije 22 godine osvojila je titulu Miss Universe, a evo kako sada izgleda Renata Lovrinčević...

- Sve ono što nam se ovih sedam godina činilo kao prednost, sada se pokazalo kao prepreka - rekla je svojedobno voditeljica i dodala da razvod nije došao preko noći već da su o tome dulje razgovarali i da je najveći problem bio život na dvije adrese.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Čeljo Brtika 18.01.2022.

    Šok! Nije nakon poduzetnika našla nekog domara ili konobara.

  • 17.01.2022.

    mmmm,i prije razvoda mislim.Ili se inati kao i vecina njih pa uskace odmah u drugu vezu i onda naleti na minu,eeee onda joj je kriv cijeli svijet.Barem sam imao takva iskustva ne sa jednom.Ne znam mozda nisam u pravu.

  • VLADEK72 17.01.2022.

    Kud se toliko žuriš, polomit ćeš se ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare