Show

Komentari 18

Prije 22 godine osvojila je titulu Miss Universe, a evo kako sada izgleda Renata Lovrinčević...

Prije 22 godine osvojila je titulu Miss Universe, a evo kako sada izgleda Renata Lovrinčević...

Prije osvajanja titule Renata je radila kao spasiteljica na plaži u Brelima. Upravo taj posao doveo ju je i do audicije za Miss Universe Hrvatske 2000. godine

Renata Lovrinčević Buljan pravi je dokaz da su godine 'samo broj'. Zgodna Splićanka i u 45-oj godini života izgleda kao da joj je 20.

Naime, Renata je prije 22 godine osvojila titulu Miss Universe Hrvatske no, na društvenim mrežama i dalje ponosno pokazuje vitku figuru i bujne obline.Bivšu misicu na Instagramu prati više od 140 tisuća ljudi s kojima često podijeli seksepilne fotografije.

Osim toga, Renata je profesorica kineziologije i fitness trenerica u jednoj splitskoj teretani pa putem društvenih mreža i motivira ljude da počnu vježbati. 

Za to ima dobru podlogu jer se rezultati nebrojenih dana i sati provedenih u teretani svakako primjećuju na njezinu istesanom tijelu.

Također, Renata uz dobro tijelo voli istaknuti i bujne grudi u raskošnom dekolteu, kojima se, malo je reći, ponosi. 

Sudeći prema komentarima na Instagramu, njezini pratitelji apsolutno uživaju u svakoj novoj objavi misice.  

Prije osvajanja titule Renata je radila kao spasiteljica na plaži u Brelima. Upravo taj posao doveo ju je i do audicije za Miss Universe Hrvatske 2000. godine. Vlasnici licence izbora za Miss Universe, bračni par Kraljević, primjetili su zgodnu spastieljicu s plutačom u ruci (Pamela Anderson moment). Iako nije imala nikakvih očekivanja, izašla je kao pobjednica s krunom na glavi. 

- Zvali su turističku zajednicu Brela da koja je ona mala tamna jer tad sam imala tamnu kosu. Proslijedili su mi njihov poziv u hotelsku sobu i tako sam završila na izboru za Miss – prisjetila se Renata kojoj je u žiriju sjedila Gabriela Spanić (45).

Podsjetimo, Renata potječe iz radničke obitelji i nije joj bilo teško sa 16 godina raditi u voćarni u splitskom kvartu. Nosila je kašete voća i povrća i tako preko ljeta zarađivala za džeparac. Bila je i splitska mažoretkinja. Danas je u braku s vojnikom Petrom i imaju dvoje djece.