To je to što me zanima!

Voditeljica Lorena Nosić trudna s drugim djetetom: Dečko je!

Nosić želi iskoristiti vrijeme prije poroda, termin joj je u kolovozu, kako bi se pripremila za dolazak bebe i provela vrijeme s kćerkom i nevjenčanim suprugom Markom Đurkovićem
Vidi originalni članak

Lorena Nosić (41), televizijska i radijska voditeljica, za Story je potvrdila da je ponovno trudna. Ovog puta čeka dečka, a trogodišnja kćerkica Tjaša veseli se braci.

- Jako se veseli i govori što će mu sve kupiti, kako će ga čuvati: 'Ako braco bude htio dirati nešto opasno, ja ću ga maknuti!'. Kad ide u vrtić, obavezno braci da pusu, odnosno poljubi trbuh, pa mi kaže da pazim na njega i da ga čuvam. Stalno joj govorimo da će biti jako dobra seka, da će ga svemu naučiti, pokazati mu, čuvati ga - ispričala je voditeljica koja je odradila svoj posljednji vikend na radiju prije poroda, ali nastavila je snimati televizijsku emisiju na HTV-u 'Glazbeni top 20' jer se snima jednom tjedno.

Nosić želi iskoristiti vrijeme prije poroda, termin joj je u kolovozu, kako bi se pripremila za dolazak bebe i provela vrijeme s kćerkom i nevjenčanim suprugom Markom Đurkovićem.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 05.06.2019.

    Tko je po definiciji "nevjenčani suprug"

  • STARK 05.06.2019.

    Tjaša!?

  • 05.06.2019.

    ..sretno Lorena!...jako zgodna i simpatična žena..a ova kratka frizura je njen "zaštitni znak",odlično joj stoji...pokraj nje je Sopekica ..mah..procijenite sami;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare