To je to što me zanima!

Voditeljica Mirna Maras Batinić fotkom zbunila svoje pratitelje, svi su ju ispitivali je li trudna

Mirna je došla u HZZO kako bi bi svoje dijete prijavila kod drugog doktora, ali nije očekivala da će je zbog jednog detalja mnogi počelti ispitivati o trudnoći
Vidi originalni članak

Voditeljica Mirna Maras Batinić objavila je fotografiju s maskom na licu koju je morala staviti jer je došla u HZZO, a jedan detalj u objavi je zbunio njene pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Voditeljica je u rukama držala papire, a komentirala je kako je čudno kad mora staviti masku na lice koja je do nedavno bila obavezna.

- Jako čudan osjećaj... Brzo se čovjek navikne, ali i odvikne - napisala je Mirna.

Na fotografiji su mnogi primijetili tablu koja se nalazi iza nje na kojoj pišu odjeli koji se nalaze u zgradi pa su je pratitelji zatrpali pitanjima o trudnoći.

- Ajme, koliko upita jesam li trudna zbog HZZO-a, gdje sam se slikala ispred one table... Ne, nisam trudna. Išla sam Niku prijaviti kod drugog doktora. Ne brinite - rekla je Mirna.

U TAJNOSTI Udala se Grašina važna žena, kuma joj je bila Mirna Maras

Naime, Mirna je nedavno podijelila fotografije s vjenčanje Martine Podgorski, nekadašnje novinarke i voditeljice koja sada vodi PR agenciju. Martinina agencija zaslužna je i za PR pjevača Petra Graše, a Mirna joj je bila kuma na vjenčanju u svibnju ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 21.07.2022.

    Kad s kin ,di,koliko je trajalo..

  • evo me opeet 20.07.2022.

    Laka vam ova sparna noć 😴.

  • Mala Plava Plava 20.07.2022.

    Ako nije objavljen svaki korak na nekoj od drustvenih mreza kao da ga nismo ni napravili…nejasno mi je, fotkas se u ustanovi gdje se po protokolu mora nositi maska i sa oznacenim odjelima koji sluze osobama koji su tamo iz opravdanog razloga (ne za fotografiranje) i onda se jos cudi…sve je u redu samo sam promjenila lijecnika???

Komentiraj...
Vidi sve komentare