To je to što me zanima!

Voditeljica zakasnila pola sata u 'Dobro jutro, Hrvatska': 'Dobila je ispričnicu od Meštrovića!'

'Jutros je s nama trebala biti Maja. Postoje situacije kada s djecom može biti samo mama, pa onda preuzimaju bake i djedovi. S vama i nama Maja će biti od 7 sati', rekao je Meštar
Vidi originalni članak

Gledatelje emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' jučer je pozdravio samo Davor Meštrović. S njime u paru trebala je biti i Maja Ciglenečki, no onda se pred kamerama pojavila tek  kasnije.

OPROŠTAJ LJILJANE VINKOVIĆ Nakon 24 godine HRT napušta voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska': 'Odlazim u Maleziju'

- Jutros je s nama trebala biti Maja. Postoje situacije kada s djecom može biti samo mama, pa onda preuzimaju bake i djedovi. S vama i nama Maja će biti od 7 sati - rekao je Meštar.

Nasmijana i dobro raspoložena, ušetala je pola sata nakon početka emisije.

- Dobro vam jutro, sada i uz cijeli tim. Naime, Maja je opravdano kasnila, a ispričnicu joj je napisao Davor, koji je sam započeo emisiju ovog petka. Ostanite s nama! - napisali su uz videozapis na društvenoj mreži HRT-a.

Voditeljica je u prosincu prošle godine rodila je sina Leona. Maji i njezinom suprugu Bojanu to je drugo dijete, imaju i trogodišnjeg sina Luku. Nakon što se vratila nakon poroda u emisiju gledatelji su je dočekali s oduševljenjem.

HRT STEGNUO REMEN? Doris Pinčić vodila u istoj haljini emisiju dva puta u 14 dana, a onda je posudila i kolegici Maji

Već tada je pokazala kako se u rekordnom roku riješila trudničkih kilograma, no to je još više došlo do izražaja u njezinoj objavi na društvenim mrežama. Naime, Maja je  podijelila fotografiju na kojoj pozira u uskoj večernjoj haljini s prorezom.

POGLEDAJTE I ULETE U INBOX SPLITSKE VAMPIRICE OLJE: 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Linz 18.12.2021.

    Htjeo sam napisati neki komentar na ovaj članak ali me naglo potjeralo jer mi ovakve vijesti normaliziraju probavu i rad crijeva a to je mnogo bitno za moje zdravlje živčanog sustava..........izvršit ću povlačenje !!!

  • 18.12.2021.

    Ništa posebno

  • Profix 18.12.2021.

    Da je Doris Pinčić zakasnila popljuvali bi ju ko nikad . . . Imam osjećaj da ju i mediji ostali i narod mrzi, samo nemam pojma zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare