To je to što me zanima!

Vojko nastupio u showu, a onda uzeo i Đurino mjesto u žiriju...

U idućoj epizodi umjesto bosanskohercegovačkog glumca i komičara gost u žiriju bit će sve popularniji splitski reper Vojko V
Vidi originalni članak

U četvrtoj epizodi glazbenog natjecateljskog showa 'Zvijezde - ljetni hit' osim uobičajene plejade kandidata u natjecateljskom programu, na samom kraju na pozornici se pojavio i sve popularniji reper Vojko V (34). Izveo je svoj hit 'Kako to', a dobio je i nekoliko komentara te ponuda. 

- Došao si nepripremljen u show, kako to? Ta pjesma koju si odabrao, nedostaje joj 'huljićizma' - komentirala je njegov nastup Nina. 

Situaciju je iskoristio i Đuro, koji je u Vojku pronašao idealnog nasljednika na određeno. 

- Kad si već tu, ja bih te zamolio da me u idućoj emisiji zamijeniš - priznao je, dodavši kako je spriječen doći idućeg petka.  

Žiri, kao i u svakoj epizodi dosad, činili su Tonči HuljićPetar GrašoNina BadrićBranko Đurić Đura i Andrea Andrassy, ali već u idućoj epizodi umjesto bosanskohercegovačkog glumca i komičara gost iza stolice odluke bit će i splitski reper Vojko V. 

'ZVIJEZDE-LJETNI HIT' Nastupala s ručnikom na glavi i 'fulala' tekst: Meni je bilo top

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Idi na 24sata

Komentari 15

  • arni2 26.05.2019.

    Ima puno popularnijih i boljih hip hop izvođača od ovog vojka, al očito je da je on sam dio neke stranke ili udruge pa stalno dobija medijsku pozornost...

  • hrvoje16 26.05.2019.

    Kaj sad taj Vojko bude tlačio po 24 sata ? Uvek neki biser iskopate, sad je očito Vojko. Kad to splasne uvek vam ostaje modni hračak kao adut

  • uvijek_iskren 26.05.2019.

    NE pratim ove emisije al glede VOJKA ne znam stvarno jel do mene ili sta al ne kuzim tu njegovu spiku i repanje..a inace volim rep poslusati.... al opet ..mozda je sve to do mene :D Ne vidim kako tako nesto moze biit popularno toliko..

Komentiraj...
Vidi sve komentare