To je to što me zanima!

Voli pozirati: Roseanne Barr ponosno je pokazivala obline

Odlično raspoložena glumica pozirala je u bikiniju nalik dekoltiranoj haljini. Bez ustručavanja je pokazivala svoj poveći višak kilograma. Paparazzi je nisu uzrujali...
Vidi originalni članak

Roseanne Barr (58) izvela je svojevrsni show na Havajima u bikiniju nalik dekoltiranoj haljinici nakon što je uočila paparazze prilikom izlaska iz mora. Odlično raspoložena komičarka nasmijala je okupljenu gomilu tako što je počela ponosno pozirati pokazujući svoje obline, zaobljenu liniju i višak kilograma. Glumica, koja se proslavila ulogom u svom sitcomu 'Roseanne', nije se uzrujala zbog bljeskanja fotoaparata već je stavila ruke na kukove, uputila markatni pogled prema fotoobjektivu i nije skidala osmijeh s lica. Roseanne, koja živi na Havajima, trenutačno se odmara s obitelji i prijateljima na obalama Mauija. Planira se vratiti na televizijske ekrane u novom reality showu američkog kanala Lifetime.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • direktor 23.02.2011.

    dobra je ona da

  • beautiful080 23.02.2011.

    super i jako duhovita glumica ali ovo nisu obline već salo,ali s druge strane gledano istina da žena već ima i godina,ali u svakom slučaju ne bi je tu trebali predstavljati pod sliku i priliku žene s oblinama...!!

  • minx 23.02.2011.

    bitno da je ona sretna..

Komentiraj...
Vidi sve komentare