To je to što me zanima!

Voli se 'vrtjeti' oko šipke, a sad je pozirala gola u spavaćoj sobi

'Dobro jutro', napisala je Banjo Lučanka ispod crno-bijele fotografije na kojoj pozira gola. Uz 19 kandidatkinja boriti će se za srce 'Gospodina Savršenog', a za sebe kaže da je natjecateljski raspoložena
Vidi originalni članak

Kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni'Samra Čataković (23), na svom Instagramu objavila je fotografiju iz kreveta na kojoj se vidi kako leži gola pokrivena samo plahtom.

- Dobro jutro - napisala je Banjo Lučanka ispod crno-bijele fotografije. Samra će se uz 19 kandidatkinja boriti za srce 'Gospodina Savršenog', a za sebe kaže da je natjecateljski raspoložena.

- Vrlo sam emotivna i perfekcionistica, ali uvijek natjecateljski raspoložena -rekla je studentica medicine za RTL. Istaknula je kako je medicinu upisala jer joj se to činio kao najteži fakultet. Kad ne uči Samra rado kvalitetno provodi slobodno vrijeme.

NOVI 'GOSPODIN SAVRŠENI': 'Prema curi sam romantičan, a u showu sam spreman na sve'

- Volim jahati konje i obožavam ples na šipki te godinama pjevam u zboru - otkriva Samra koja je vegetarijanka te ima nekoliko kućnih ljubimaca: psa, dvije mačke i vranu.

Kad je o odabiru partnera riječ, traži iskrene, skromne i samouvjerene dečke, a ne podnosi aroganciju, laž i manipuliranje, a otkrila je i kako zamišlja savršen spoj. 

- Na vrhu zgrade, gdje s partnerom jedem čips, pijem sok, gledam u zvijezde i razgovaramo o svemiru i dok mu ja postavljam pitanja, moj savršeni muškarac zna baš svaki odgovor - odlučno je rekla Čataković.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Mortal Kombat 05.09.2019.

    AJD fakat. NISAM OVO NI CITALA...trdbanovo bojkotirat. sippkotres lili striptiz..cemu ovi clanci

  • Mthesecond 04.09.2019.

    Rekoh ja da ima potencijala :)) Ovo su vise umjetnicke fotke sto govori da se krije umjetnica u njoj :)) Simpaticna je cura..Valjda ce pokazati svoje kvalitete I u tom showu :)

  • 04.09.2019.

    Sa ovim što poziraju gole, sve one očito misle da će naći lakši put do ljubavi, pardon " ljubavi ".

Komentiraj...
Vidi sve komentare